HDP'li Encü'ye Tokat Atılması Hakkında İnceleme!

Polis memurunun HDP'li Encü'ye tokat atması hakkında inceleme başlatıldı

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İstanbul Valiliği, dün Kadıköy'de bir polis memuru tarafından HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Ferhat Encü'ye tokat atılması hakkında inceleme başlattığını duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamada daha sonra gözaltına alınıp serbest bırakılan Encü'nün polislere hakaret ettiği belirtildi. Gelişmeler gün boyu canlı anlatım sayfamızda.

Polis memurunun HDP'li Encü'ye tokat atması hakkında inceleme başlatıldı

İstanbul Valiliği, dün Kadıköy’de HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Ferhat Encü’ye tokat atılması hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

Bazı sivil toplum kuruluşları tarafından “Hasta ve infazı yakılan tutsaklara özgürlük” sloganıyla gerçekleştirilmek istenen eyleme polis müdahale etti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde güvenlik güçleriyle tartışan Encü’ye bir polisin tokat attığı görüldü. Encü daha sonra gözaltına alındı, gece saatlerinde ise serbest bırakıldı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada Encü’nün polislere hakaret ettiği ve izinsiz gösteri yapan 70 kişi hakkında da yakalama işlemi yapıldığı belirtildi.

Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Artı TV muhabiri Meral Danyıldız, Encü'ye tokat atıldığı anları çeken Mehmet Zeki'nin de gözaltına alındığını, ancak daha sonra serbest bırakıldığını söyledi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz