Galler Prensesi Kate Middleton'dan Olimpiyat Sürprizi!

Hazırlandı, onay bekliyor!

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İngiltere Kraliyet Ailesinin zor zamanlardan geçtiği şu günlerde, Galler Prensesi Kate Middleton, eğer doktorları müsaade ederse bir olimpiyat sürprizi yapmaya hazırlanıyor. Middleton'ın karın bölgesinden ciddi bir operasyon geçirdiği açıklamış, bundan bir buçuk ay sonra yayınlanan bir videoda da Kate, koruyucu kanser tedavisi göreceğini kendi sözleriyle duyurmuştu.

İngiliz Kraliyet Ailesi son zamanlarda gerek hastalıklar gerek aile içi anlaşmazlıklarla gündeme gelse de, müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu Galler Prensesi Kate. 

Geçen yılın aralık ayında tüm ailesiyle birlikte Sandringham'daki Noel törenine katılan Kate, sonra da aylar süren bir sessizliğe büründü... Tedavisine ve iyileşmeye odaklandı.

Sessizliğini geçen haziran ayındaki Trooping The Colour etkinliğinde bozan Kate, kısa bir süre sonra da bu kez Wimbledon Erkekler Finali'nde halkın karşısına çıktı.

Hürriyet'in haberine göre, Haziranda altı ay sonra ilk kez halkın karşısına çıkmadan bir gün önce müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu Galler Prensesi Kate.

Galler ailesinden son gelen haberlere göre Kate Middleton, bir olimpiyat sürprizi yapmaya hazırlanıyor.

Şu ana kadar Kensington Sarayı bu konuda resmi bir açıklama yapmadı. Fakat aileye yakın kaynaklar Kate'in Paris Olimpiyatları'na bir ziyaret yapabileceğini ileri sürdü.

Söz konusu kaynaklar, Kate'in evinden çok da uzakta olmayan Paris'e gitmeye ve İngiliz takımının sporcularını desteklemeye çok istekli olduğunu belirtti. 

İleri sürülenlere 2012 Londra Olimpiyatları'yla ilgili güzel anıları olan Kate Middleton, Paris'te de bu büyük spor buluşmasının bazı anlarına kendi gözleriyle tanık olmayı arzu ediyor.

SON KARARI DOKTORLARI VERECEK 

Her ne kadar Kate Middleton'ın böyle bir isteği olsa da bu konudaki son kararı doktorları verecek. Yani Kate'in Paris'e gitmesi için sağlık durumunu yakından takip eden doktorların onay vermesi gerekiyor. Bu konudaki son ayrıntı ise kararın henüz verilmemiş olduğu.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz