Galatasaraylıları Üzecek Haber!

"Anlaşmaya yakın değiliz”

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray’ın yeniden kadrosuna katmak için uğraş verdiği Mauro Icardi’nin temsilcisi Elio Pino, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur transfer sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan isimlerden biri PSG’den kiralanan Arjantinli forvet Mauro Icardi oldu.

Sözleşmesi sona eren futbolcuyu Galatasaray yeniden kadrosuna katmak için yoğun çaba harcarken son durum hakkında peş peşe açıklamalar geldi.

“ANLAŞMAYA YAKIN DEĞİLİZ”

TRT Spor muhabiri Tibet Töre’nin görüştüğü Mauro Icardi’nin temsilcisi Elio Pino, “Şu anda Galatasaray ile anlaşmaya yakın değiliz. Henüz böyle bir şey söz konusu değil. Galatasaray ve Icardi arasında da şu an görüşmeler devam ediyor ama kesinlikle anlaşmaya yakın değiliz” dedi.

Tibet Töre, futbolcuya Arabistan’dan çok yüksek teklifler geldiğini, bu tekliflerin seviyesinin 30 milyon euro olduğunu ifade etti. Töre, futbolcunun ve menajerlerinin Galatasaray’dan beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti. Töre, futbolcunun Galatasaray’da oynamaya sıcak baktığını belirtti.

“ICARDI SUUDİLERE EVET DEMEMEKTE DİRENİYOR”

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur da Icardi’nin transferi hakkında konuştu. Fatih Altaylı’ya konuşan Timur, “Icardi Suudi Arabistan’a gitti mi?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Hayır. Çok iyi bir teklif yapıldı ama Avrupa’da özellikle de bizde kalmak istiyor. Ama Suudiler şu anda bütün dünyada transfer piyasasını kilitlediler. Bakın, Avrupa’da da herkes bekliyor. Suudilerin rakamlar delirmiş. Menajerlerin gözü orada ama Icardi gerçekten çok ahlaklı bir adam ve hâlâ Suudilere evet dememekte direniyor. Şöyle diyeyim, bizim 1’imiz Suudilerin 3’ünden daha geçerli Icardi için. Ama Suudi parası ciddi sorun olmaya başladı.

Bakın, Avrupa’da da transfer durdu, herkes Suudileri bekliyor. A grubu oyunculara bu çılgın paralar verilince, genelde bizim talip olduğumuz B ve B plus oyuncular da fiyat arttırıyor. Ya da zaman zaman kiralayarak sahip olduğumuz ya da açığa düşünce alabildiğimiz Drogba, Sneijder, Icardi, Toreira gibi A sınıf oyuncuları da artık alamayacak duruma geliyoruz. FIFA burada bir şey yapmalı yoksa futbol mahvolacak.”

“FİNANSAL FAIR PLAY ELİMİZİ KOLUMUZU BAĞLADIĞI İÇİN SPONSPORA İHTİYACIMIZ VAR”

Altaylı’nın transfere ilişkin “Olma olasılığı?” sorusunu cevaplandıran Timur, “Var. Hâlâ var. Bir yandan da bu iş için sponsor arıyoruz. Finansal Fair Play elimizi kolumu bağladığı için sponsora ihtiyacımız var” diye konuştu.

WANDA NARA: İSTANBUL’DA KALMAYA SICAK BAKIYORUZ

Öte yandan futbolcunun menajeri ve hayat arkadaşı Wanda Nara, bir TV kanalında Icardi’nin geleceği hakkında yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da çok mutluyduk. Hem ben hem Mauro hem de çocuklar çok sevildi. Galatasaray ile görüşmeden bir karar vermemiz mümkün değil. İstanbul'da kalmaya sıcak bakıyoruz. Kulüple fikir alışverişinde bulunacağız" dedi.

Galatasaray formasıyla 26 maça çıkan futbolcu 23 gol atıp, 8 asist yaptı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz