Olimpiyat Meşalesini Hip-Hop Efsanesi Taşıyacak!

Hip-hop efsanesi ateşi Saint-Denis'te taşıyacak ve Amerikan televizyon kanalı NBC'nin olimpiyat yayınında da yer alacak

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Amerikalı hip-hop efsanesi Snoop Dogg, bu cuma Olimpiyat Paris 2024'ün açılış töreninden önceki son düzlükte Olimpiyat ateşini taşıyan meşale sahiplerinden biri olacak. 

Saint-Denis'in (Fransa Olimpiyat Stadyumu'na ev sahipliği yapan Paris'in kuzeyindeki banliyö) belediye başkanı Mathieu Hanotin, 52 yaşındaki Snoop Dogg'un şehrin sokaklarında meşaleyi taşıyacağını X/Twitter üzerinden doğruladı.

Hanotin "Saint Denis: Eyfel Kulesi'nden önceki son durak. Olimpiyat ateşinin son düzlüğü için uluslararası bir seçim @SnoopDogg" yazdı.

Saint-Denis durağı ateşin, Türkiye saatiyle akşam 21.00 sularında Olimpiyatlar'ı resmen başlatacak açılış töreni gerçekleşmeden, Eyfel Kulesi'nde sona erecek yolculuğunun sondan bir önceki ayağı.

Olimpiyat meşalesi mayısta başladığı yolculuğunda Fransa'yı dolaşmış ve eski Arsenal direktörü Arsene Wenger, F1 sürücüsü Charles Leclerc ve oyuncu Halle Berry dahil olmak üzere ünlüler ve spor dünyasının ileri gelenleri tarafından 
taşınmıştı.

Cuma Saint-Denis'teki meşale taşıyacakların arasında Fransız oyuncu Laetitia Casta ve Fransız rapçi MC Solaar da yer alacak.

Snoop Dogg bu yaz yoğun olacak çünkü Amerikan televizyon kanalı NBC'nin olimpiyat yayınına da katkı sağlayacak. Rapçinin biraz sunuculuk deneyimi var, UFC patronu Dana White'la arkadaşlığı sebebiyle UFC kavgalarında ortak yorumculuk yapmış ve geçen sene Tokyo Olimpiyatları'nda NBC'nin çevrimiçi yayın platformu Peacock'ta eğlenceli bir sunum için komedyen Kevin Heart'a katılmıştı.

Bu yıl, Snoop Dogg her akşam NBC'nin ana kanalında Olympics Primetime yayında yer alarak daha resmi bir role sahip olacak. Kendisi muhtemelen spor dünyasında daha çok şampiyonluk maçına "Snooper Bowl" denen Snoop Youth (Amerikan) Futbol Ligi'yle tanınıyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz