Ferdi Tayfur ile Kızı Arasındaki Krizde Son Perde!

Baba-kız arasındaki çatışma büyüdü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Aydın arasındaki soyadı krizinde son perde... Baba-kız arasındaki çatışma büyüdü.

Usta sanatçılar Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Daha önce evlenip boşanan ve nişanlanıp ayrılan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz aylarda ikinci evliliğini yapmış ve ikinci çocuğunu kucağına almıştı. 

Muhammet Aydın ile sessiz sedasız bir şekilde evlenen Tuğçe Tayfur'un nikahına annesi ve babası da katılmamışlardı. 

Bu olayların ardından Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Tayfur'u reddettiğini ve soyadını kullanmamasını istediğini aksi halde yasal yollara başvuracağını dile getirmişti. 

'KİMSEDEN ALACAK TALEBİMİZ YOK'
Tayfur'un avukatı Hakan Tamgüç, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Kendilerine karşı 50 milyon TL'lik bir dava açtığımız söylenmiştir ancak bu külliyen yalandır. Böyle bir davamız yoktur. Halkımızın gözünün içine baka baka yalan söylemeye devam etmektedirler. Dolayısıyla bizim açtığımız dava, yalnızca marka ve patent ile ilgilidir. Herhangi birinden alacak talebimiz bulunmamaktadır. Bu konuda hala kötü bir algı yaratmaya çalışan her iki şahıstan da kanun önünde hesabımızı sormaya devam edeceğiz."

'BABAMIN OĞLU OLSA DA...'
Ferdi Tayfur, avukatının açıklamasını "Avukatım gerekli açıklamayı yapmıştır. Bununla birlikte son kez söylemek isterim ki, babamın evladı dahi olsa bu saatten sonra, yargının önünde attığı iftiraların hesabını verecektir. Boş teneke, çok ses çıkartır!" notuyla birlikte takipçileriyle paylaştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz