Diddy Skandalı: Justin Bieber’a Lamborghini Almış!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber'ı henüz reşit değilken cinsel ilişkiye maruz bıraktığı iddia edilen Sean "P Diddy" Combs'un, 2010 yılında yükselen yıldıza Lamborghini satın aldığı ortaya çıktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Amerikalı rapçi Sean “Diddy” Combs, sektörde bilinen ismiyle Puff Diddy'nin Hollywood skandalında bir bilgi daha gün yüzüne çıktı. Ünlü şarkıcı Justin Bieber'ı henüz reşit değilken cinsel ilişkiye maruz bıraktığı iddia edilen Sean "P Diddy" Combs'un, 2010 yılında yükselen yıldıza Lamborghini satın aldığı ortaya çıktı.

Amerikalı rapçi Sean “Diddy” Combs, cinsel istismar ve insan kaçakçılığı başta olmak üzere birçok suçlamayla tutuklandı. 

Dünyanın gündemine oturan skanda tutuklama, Hollywood'un karanlık yüzünü de ortaya çıkardı.

Diddy'nin eski kız arkadaşı Cassie Ventura'nın açtığı dava sonrası başlayan süreçte, ünlülerin partilerindeki olaylar ve FBI baskınları birçok sırrın da ortaya çıkmasını sağladı.

Ventura; uyuşturucu kullanma, tecavüz, darp ve erkek seks işçileriyle zorla cinsel ilişkiye girme gibi bir istismar örüntüsünün içine çekildiğini ve sonunda bu örüntüye kapıldığını iddia etti.

Ünlü rapçi 2008'den beri kadınları "cinsel arzularını tatmin etmeye" zorlamak için uyuşturucu ve şiddete dayanan bir suç örgütünü yönetmekle suçlanıyor.

50 milyon dolarlık kefalet talebi iki kez reddedilen rapçinin her geçen gün genişleyen dosyasında birçok ünlü ismin de adı eklendi.

Müzik imparatorluğunu seks ticareti yapmak için kullanmakla suçlanan Diddy'nin federal soruşturmada kadın kurbanları ve erkek seks işçilerini uyuşturucunun etkisiyle "freak off" adı verilen cinsel performanslara teşvik ettiği iddia ediliyor.

Aralarında birçok ünlü ismin ve siyasetçin bulunduğu partiler ise iddiaya göre; daha sonra satılmak ve santaj yapmak üzere kayıt altına alınıyor. Davada, Combs ve kurbanlarının bazen günlerce süren seanslar sonrasında  bitkin düştükleri, "genellikle fiziksel efor ve uyuşturucu kullanımından kurtulmak için damardan sıvı verildiği" belirtildi.

İddianamede, Combs'un Miami ve Los Angeles'taki evlerine mart ayında yapılan baskında yaklaşık 1000 şişe bebek yağı ve kayganlaştırıcı ele geçirildiği de belirtildi.

Ayrıca Combs ve iş yerindeki kişilerin, tanıkların otoritesini veya itibarını tehdit etmesi durumunda kaçırma ve kundaklama da dahil olmak üzere "şiddet eylemleri, şiddet tehditleri, mali ve itibarına zarar verme tehditleri ve sözlü tacizde bulundukları" iddia ediliyor.

Hollywood'u ayağa kaldıran skandal partilerde en çok adı geçen isim ise dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber.

Birçok kanıtla desteklenen bilgiye göre Justin Bieber henüz 15 yaşındayken Diddy ağı tarafından ''freak off' adı verilen partilerde milyarderler tarafından cinsel istismara maruz bırakıldı. Diddy'in kurbanlarından Justin Bieber'ın ünlü şarkıcı Usher tarafından Diddy ile tanıştırıldığı 602 sayfalık dava dosyasında yer alan bilgiler arasındaydı.

FBI raporlarında Diddy'nin eski eşi Kim Porter'ın ele geçirilen günlüğünde Justin Bieber'ın maruz bırakıldığı cinsel istismar şu şekilde yer alıyor:

 "Daddy'nin (Diddy) çocuklara olan zaafını sektördeki herkes biliyordu. Mor şapkalı ve mor ayakkabılı çocuk (Justin Bieber) ise onu bu kadar zenginleştiren son kişiydi. Londra ve Kaliforniya'da yaşayan gizli milyarderler için düzenlediği partilerde mor şapkalı çocuğu günlerce servis edildi. Çocuğun tek isteği şarkı söylemekti. Ailesinin de para kazanmak. Bu sebeple başta ailesi olmak üzere herkes yaşanan sürece şahitti. Bu sırrı psikoloğuma bile anlatamadım''

Diddy ve Justin Bieber'ın bağı ortaya çıkınca arşivde yer alan birçok video, fotoğraf da tekrar gündeme geldi.  O  zamanlar 15 yaşında olan Bieber'ın 'Diddy ile 48 saat geçirdiği'ne dair rahatsız edici videolar,  çok sayıda iddianın ortasında dolaşıma girdi.

Klipte, 54 yaşındaki Combs, artık 30 yaşında olan genç pop yıldızının yanında duruyor ve kameraya şöyle diyor: "Justin Diddy ile 48 saat geçiriyor, takılıyoruz ve ne yaptığımızı tam olarak açıklayamıyoruz. 2 günlüğüne vesayeti bende. Ve 15 yaşındaki bu çocuk kesinlikle herkesin rüyası."

Video, Bieber'ın resmi YouTube kanalına Kasım 2009'da yüklendi.

Altyazıda şöyle yazıyordu: 'Size DIDDY için bir şarkı yaptığımı söylemiştim ve bunu ona göstermek istedim ve siz onun dikkatini çektiniz. Dünyadaki en iyi hayranlar. Geçtiğimiz hafta sonu DIDDY ile 48 SAAT geçirdim ve biraz eğlendim. İşte aksiyonun bir kısmı. Araba için teşekkürler PUFF...haha''.

Videoda Combs, Bieber'ın 16 yaşında ehliyetini aldıktan sonra kullanmasına izin verileceğini söylediği lüks aracını gösterirken görülüyor. Ve sonra Diddy, '18 yaşına geldiğinde, ev ve malikane alacaksın,' şeklinde Bieber'a söz veriyor.

Diddy'nin ağının ilk kurbanlarından ve daha sonra ağa yardım sağlamakla suçlanan 45 yaşındaki Usher , daha önce 14 yaşındayken Diddy ile birlikte yaşarken bazı 'oldukça çılgın' şeylere maruz kaldığını açıklamıştı. 

Gündemin başlığı ne kadar Diddy olsa da, çevresindeki birçok ünlü kişi de dava dosyasına eklenecek gibi duruyor.

Ünlü şarkıcı Beyonce ve eşi Jay-Z’nin de olayı destekledikleri ve Diddy’e yardım ettikleri öne sürülüyor. Bu bağlamda Aaliyah, Left Eye ve Michael Jackson’ın şüpheli ölümleri tekrar gündeme geldi.

Aynı şekilde Kardashian ailesi de olaya dahil oldu. Kim Kardashian ve Diddy’nin işbirliği yaparak birçok zengin adamı ağa düşürdükleri ve şantaj uyguladıkları söyleniyor.

Şov dünyasının güçlü çifti Jaz Z ve Beyonce, Diddy ile arkadaştı ve rapçinin ev sahipliği yaptığı partilere katılırken defalarca kez görüntülenmişti.

Diddy'nin Eylül ortasında hazırlanan ilk 14 sayfalık iddianamesinde Jay-Z ve Beyoncé'nin adı geçmedi. İkisi de Diddy'nin ceza davasıyla bağlantılı olarak tutuklanmadı veya herhangi bir davada suçlanmadı ancak daha önce Diddy ve Beyonce ile çalışan müzisyen Jaguar Wright, Piers Morgan'a yaptığı açıklamada Beyonce ve Jay Z'nin Diddy'den daha çok kurbanı olduğuna tanık olduğunu iddia etti.

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile eski sevgilisi Diddy hakkında da konuşan müzisyen Jaguar Wright, Lopez'in yükselişinin sebebibin ''Freak off' partileri olduğunu ve Lopez'in de bu ağa dahil olduğunu açıkladı.

Hollywood'u çalkayan olayda iddialara göre ünlü isimler partilere katılarak kurbanların ağa çekilmesine yardımcı oluyor.

Yıllardır depresyon, uyuşturucu madde kullanımıyla alt üst olan Justin Bieber, Diddy'nin tutuklanmasının ardından tekrar zor günler geçiriyor.

İddialara göre, uyuşturucu kullanımı, kaygı ve depresyon konusunda açık sözlü olan, daha önce fuhuş "utancı" ile başa çıkmak için Xanax kullandığını itiraf ede yıldız, geçmişinin hayaletleriyle savaşıyor.

Diddy'nin tutuklanmasının ardından Justin Bieber'ın, kendisine onlarca yıldır yakın olan bazı insanlardan kendini soyutladığı iddia ediliyor. Şarkıcının son kamuoyuna yansıyan görüntülerinde oldukça zayıfladığı görülürken Bieber suskun kalarak hayranlarını ve eski dostlarını endişelendiriyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz