Erdoğan’dan CHP’li Belediyelere Alkollü İçki Tepkisi!

"El değiştiren bazı yerel yönetimlerin icraatlarından biri içki tüketimine özendirmek oluyor."

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası yaptığı açıklamada CHP'li belediyelere tepki gösterdi. Erdoğan, "El değiştiren bazı yerel yönetimlerin icraatlarından biri içki tüketimine özendirmek oluyor." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine sonrası açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamada Türk aile yapısına ve gençliğe atıfta bulunurken CHP’li belediyelere tepki gösterdi.

“BELEDİYELERİN GÖREVİ KAMUSAL ALANDA İÇKİYİ ÖZENDİRECEK İŞLER YAPMAK OLMAMALI”

Belediyelerin görevinin kamusal alanda içkiyi özendirecek işler yapmak ve özel uçaklar tutup gazetecileri şarap festivallerine götürmek olmadığını, milletin onca derdi, beklentisi ve talebi varken bu politikaları kaygı verici bulduğunu söyleyen Erdoğan, belediyelerin asıl icraatlerinin gençleri alkol belasından uzak tutmaya çalışmak olması gerektiğini vurguladı.

BUNLAR MASUM ADIMLAR DEĞİL

“Biz bunların hiç birini masum adımlar olarak değerlendirmiyoruz.” diyen Erdoğan, Aile müessesi ile bireyin ruh ve vücut sağlığını tehdit eden her türlü politikanın karşısında olduklarını belirtti.

Başkan Erdoğan, “Aile müessesesi ile bireyin ruh ve vücut sağlığını tehdit eden her türlü politikanın karşısındayız. Güçlü aile yapısının tesisi için üzerimize düşen her görevi sorumluluk bilinciyle adım adım fert fert planlayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

YORUMLAR

osman Yürük

Aile yapısı, Türk örf adetlerinden bahsedersek, yurduma soktuğun ve tüm aile yapımızı, yaşantımızı bozan arap, afgan ve daha nice yabancı kökenleri konuşun! Araplaşan bir Türkiye oluşturulmakta, "kutsal davanız!!!" bumu?!?!

Halil yiğit

Bence içkiden önce nargile yasaklanmalı Adımbaşı her yer nargileci dolu yakında kanser patlaması yaşayacağız

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz