Erdoğan'dan MYK'de Erken Seçime İlişkin Açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gün gerçekleşen toplantıda, erken seçime kesin bir dille kapattığı öğrenildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından başlayan 'erken seçim' tartışmaları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, MYK'de erken seçime ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın kurmaylarına 'Erken seçim tartışmaları havanda su dövmektir' dediği aktarıldı.

AK Parti MYK toplantısında erken seçim tartışmaları ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gün gerçekleşen toplantıda, erken seçime kesin bir dille kapattığı öğrenildi.

Sabah gazetesinin haberine göre; Erdoğan, kurmaylarına 'Erken seçim tartışmaları havanda su dövmektir. Erken seçim gündemimizde değil ve asla da olmayacak' dedi.

BAYRAK DEĞİŞİMİ DEVAM EDECEK

Kabine ve partideki yaşanan değişimlere işaret eden Erdoğan'ın, '2 bakan ve 7 il başkanı ile değişim sürecine dair başlangıç yaptık. Kimseyi kırmadan, dökmeden gerektiği zaman bayrak değişimi devam edecek. Bayrak değişimine gitmeyi planladığımız iller var' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

SOKAK HAYVANLARI TALİMATI

Öte yandan MYK toplantısında, sokak hayvanlarıyla ilgili yapılacak yasal düzenlemeye ilişkin son süreç gündeme geldi. Sokak hayvanlarına ilişkin hazırlanan kapsamlı rapor Erdoğan’a sunuldu.

Erdoğan’ın, sokak hayvanlarının uyutulmasını öngören yasa teklifinin Meclis kapanmadan Genel Kurul’dan geçirilmesi talimatını verdiği öğrenildi.

Yasanın AK Parti grubunun muhalefetle yapacağı görüşmelerin ardından bu hafta Meclis Başkanlığı’na sunulması ve hemen ardından komisyon gündemine alınması bekleniyor.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz