Engin Polat'tan Dilan Polat'a 3 Yasak!

Tahliyesinin ardından ilk olarak eşi Engin Polat’ı ziyaret eden Dilan Polat’a eşi tarafından getirilen kısıtlamalar tartışma yarattı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Çeşitli suçlardan tutuklu yargılanan Dilan Polat’ın tahliye edilmesi, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Tahliyesinin ardından ilk olarak eşi Engin Polat’ı ziyaret eden Dilan Polat’a eşi tarafından getirilen kısıtlamalar tartışma yarattı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla haklarında 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 sanıklı davada önceki gün yeni bir gelişme yaşandı.

Dilan Polat’ın yapılan aylık tutukluluk incelemesinde tutukluluğa devam kararı verilmişti. Bu karara Polat'ın avukatları tarafından itiraz edildi. Yapılan itirazı değerlendiren Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesii Dilan Polat'ın tahliyesine karar verdi.

Tahliyesinin ardından ilk olarak eşi Engin Polat’ı ziyaret eden Dilan Polat’a eşi tarafından birtakım kısıtlamalar getirildiği öğrenildi.

GÖRÜŞME SÜRESİ BİR SAAT

Dilan Polat, çocukları ve kardeşi Sıla Doğu ile birlikte Engin Polat’ı ziyaret etti. Ziyaretin yaklaşık bir saat sürdüğü belirtildi.

ENGİN POLAT’TAN ÜÇ ŞART

GazeteMagazin’in haberine göre, aylar sonra ilk kez bir araya gelen çiftin duygusal anlar yaşadığı ve Engin Polat’ın eşine "Kesinlikle konuşmayacaksın, telefon kullanmayacaksın, röportaj vermeyeceksin" şeklinde uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz