Ebru Gündeş'in Hiç Görüşmediği Kız Kardeşi Ortaya Çıktı!

Ebru Gündeş babasının ikinci evliliğinden olan kız kardeşi Aslıhan Gündeş Akça’nın adını hiç anmıyor ve görüşmüyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Güçlü sesiyle bilinen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in sır gibi sakladığı ve yok saydığı bir kız kardeşinin olduğunu biliyor musunuz? Ebru Gündeş babasının ikinci evliliğinden olan kız kardeşi Aslıhan Gündeş Akça’nın adını hiç anmıyor ve görüşmüyor. Çorlu'daki bir ilaç firmasında çalışan Aslıhan Gündeş Akça ablasıyla birçok kez iletişim kurmaya çalışmış ancak Ebru Gündeş kız kardeşinin mesajlarına da hiç yanıt vermemiş. Aslıhan Gündeş Akça'nın ablası Ebru Gündeş'e olan benzerliği dikkat çekiyor.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş son olarak özel hayatıyla gündem oldu. 2021 yılında Reza Zarrab'dan boşanan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, sürpriz bir şekilde yeniden nikah masasına oturdu. Murat Osman Özdemir'in teklifini kabul eden Ebru Gündeş 4. evliliğini yaptı.

Peki milyonların sevgisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in sır gibi sakladığı ve yok saydığı bir kız kardeşinin olduğunu biliyor musunuz?

Ebru Gündeş babasının ikinci evliliğinden olan kız kardeşinin adını hiç anmıyor.

Ebru Gündeş ile küs ölen Remzi Gündeş'in, şarkıcının annesinden sonra bir evlilik daha gerçekleştirdiği ve bu evlilikten otuzlu yaşlarda bir kızının daha olduğu ortaya çıkmıştı.

Ama Ebru Gündeş kız kardeşi Aslıhan Gündeş Akça ile görüşmüyor.

Çorlu'daki bir ilaç firmasında çalışan Aslıhan Gündeş Akça ablasıyla birçok kez iletişim kurmaya çalışmış ancak Ebru Gündeş kız kardeşinin mesajlarına da hiç yanıt vermemiş.

İşte merak edenler için Ebru Gündeş'in kız kardeşi Aslıhan Gündeş Akça…

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz