Devlet Bahçeli: 'Meşgul Etmemek için Gitmedim!'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bin nasihat fayda etmiyor ama yeri geliyor bir musibet kendimize gelmemize vesile oluyor. Milli birlik ve beraberlik ruhuyla kenetlenmemiz gereken dönemdeyiz. Yara bere içindeyiz ama mutlaka iyileşeceğiz. Manevi bir imtihandayız ama bu imtihandan alnımızın akıyla çıkacağız. Hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine inanıyoruz. Sarsıldık fakat düşmeyeceğiz. İnsanlarımızı kaybettik fakat milletçe kaybolmayacağız. Binalar üzerimize çöktü ama Türkiye’nin tökezlemediğini göstereceğiz.

İyiliğe sessiz kalıp kötülüğe nefes alan çapulcuları, dişimize sıkarak tahammül sınırlarımızı zorlayarak takip ediyor, lazım gelen notlarımızı da alıyoruz.

Titiz çalışmaları meşgul etmemek için gelişmeleri Ankara’dan takip ettim. Bahçeli: Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana ve Malatya’da milletimle tek ses olacağım. Sırayla ziyaret edeceğim.  Başkaları gibi şov peşinde değiliz. Şimdi vakit yollara düşme vaktidir. Milletimle tek yürek olacağım. Deprem bölgesine gitmek için uygun zamanı bekledim. MHP nerede diye soranları ciddiye alıp cevap verecek değilim.

Ayrıntılar gelecek...

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz