Deniz Zeyrek'in 'Mehmet Şimşek' İddiasına Yalanlama!

Zeyrek, canlı yayında isim vermedi ama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i kastederek "evine 60 bin TL’ye mangal aldı” iddiasında bulundu. Bakanlık ise bugün bir açıklama yaparak iddiayı yalanladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek canlı yayında isim vermedi ama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i kastederek "evine 60 bin TL’ye mangal aldı” iddiasında bulundu. Bakanlık ise bugün bir açıklama yaparak iddiayı yalanladı.

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Sözcü TV'de katıldığı bir programda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile ilgili bir iddiayı dile getirdi.

Canlı yayında konuşan Zeyrek, "Bu ülkenin ekonomisin yönetenler o kadar rahat yaşıyor ki, biz onlardan 10 bin lira maaş alanları anlamasını bekliyoruz. Evinde tadilat yaptıran bir bakan. karar mekanizmasında. Daha dün gitti tadilat yaptığı villası için 60 bin liraya mangal aldı. 60 bin liraya mangal alan bir bakan emeklinin derdini anlayabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Deniz Zeyrek, bakan isim vermedi ancak 'kendisi takside karşı' cümlesini kurdu.

Deniz Zeyrek "Ben bakan ismi vermiyorum" diyerek isim vermediğini hatırlattı.

Bu iddiayla ilgili gözler kredi kartına taksite karşı çıktığı sözleriyle gündeme gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e çevrildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı yazılı bir açıklama yaparak konuyla ilgili iddialara cevap verdi.

Yapılan açıklamada "Bir gazetecinin, “Bakan Mehmet Şimşek evine 60 bin TL’ye mangal aldı” iddiası gerçek dışıdır. Kamuoyunun bu tarz algı oluşturma gayreti ile ortaya atılan iftiralara itibar etmemesi önemle rica olunur." denildi.

Açıklamanın ardından gazeteci Deniz Zeyrek de sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Zeyrek, ”Sayın Bakan Gölbaşı’ndaki villasına gazetecileri davet ederse belki gerçeği orada göstermesi daha kolay olur :) Alışveriş yaparken taktığı şapka da kendisine çok yakışmış bu arada…” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz