Defne Kayalar Sosyal Medyanın Diline Düştü!

Kayalar, Ceren Karakoç'a bakışları ile sosyal medyada gündem oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü oyuncu Defne Kayalar, geçtiğimiz akşam katıldığı ödül töreninde kırmızı derin göğüs dekolteli elbisesi ile büyük beğeni toplamıştı. Kayalar Ceren Karakoç'a bakışları ile sosyal medyada gündem oldu.

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken Defne Kayalar, geçtiğimiz gün düzenlenen ELLE Style Awards 2024'e katıldı. Geceye kırmızılar içinde gelen Kayalar iddialı tarzıyla dikkat çekti.

Kayalar, kırmızı derin dekolteli elbisesiyle verdiği pozlarını 198 bin takipçisinin olduğu Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

O POZLARI GÜNDEM OLDU

Defne Kayalar, sosyal medya hesabında yayınladığı Beyonce ve Jay-Z'yi tiye aldığı gönderileriyle de dikkat çekti. Ünlü isim Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterine hayat veren Ceren Karakoç ile verdiği pozuyla herkesi güldürdü.

"HASET DESEN VAR"

Kayalar, Karakoç'un telefonuna bakarken verdiği pozuna 'Merak desen bende' notunu düştü. Oyuncu daha sonra Selen Öztürk ile verdiği pozunu da yayınladı. Kayalar'ın 'Haset desen o da var' paylaşımı da kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz