Cüneyt Özdemir'den Anadolu Ajansa Tepki!

"Anadolu Ajansı bizimle dalga mı geçiyor?"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Anadolu Ajansı'nın (AA) seçim sonuçlarının yayınlama şekline ilişkin tepki gösterdi. Özdemir, "Anadolu Ajansı bizimle dalga mı geçiyor?" dedi.

14 Mayıs seçiminde sandıklar kapandı oy sayma işlemleri sürüyor. Devletin Anadolu Ajansı seçim sonuçları açıklıyor. Anadolu Ajansı'nın sonuçları verme şekline ilişkin bir tepki Cüneyt Özdemir'den geldi. Özdemir, "Anadolu Ajansı bizimle dalga mı geçiyor?" diye sordu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir seçim yayını yaptığı Youtube'da kanalında Anadolu Ajansı'nın paylaştığı verilere tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, Anadolu Ajansı'na veryansın ederek, "Bu bakımdan şunu ifade edeyim, çok aşağılarda bir orana sahiptir Sayın Erdoğan. Bizim kendi verilerimiz de var. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüksek çıktığı sandıklara düzenli itirazlar yapılıyor, AA bunları sandıklara dahil etmiyor. Bu da yanılgıyı büyütüyor. Biz buradayız. 13. cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu burada. Liderler birazdan burada olacak ve bu akşamı buradan takip edeceğiz, sizleri bilgilendireceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz