Cumhuriyetin 100. yılı Türkiye'nin Dört Yanında Kutlanıyor

Cumhuriyet'in 100. yılı Türkiye'nin tüm şehirlerinde rengarenk kutlamalara sahne oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yıl dönümü ilçe stadında düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Törende, Türk Hava Kurumu paramator pilotları gökyüzünde Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun yazılı pankart, Türk bayrağı ve Atatürk posteri ile alana indi.

Siirt'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı, 15 Temmuz Meydanı'ndan düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Ardahan'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Kongre Caddesinde tören düzenlendi. 

Çanakkale'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı Kordonboyu'nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. 
 
Kastamonu'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydan'ında tören düzenlendi.  

Törende, Kastamonu Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı ekipleri zeybek oynadı 

Bayburt'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Denizli'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda tören düzenlendi. 

Ağrı'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı, adliye binası önünde düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'de tören düzenlendi. Törenin ardından askeri personel de Anıtkabir'i ziyaret etti. 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz