Cinsel İlişki Tavsiyeleriyle Gündem Oldu!

Son dönemlerde sosyal medyanın fenomen isimlerinden Kardelen Zekine Uzman, gündem oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Son dönemlerde sosyal medyanın fenomen isimlerinden Kardelen Zekine Uzman, gündem oldu. Genç kızlara verdiği cinsel ilişki tavsiyeleriyle sosyal medyada takipçilerini katlayan Uzman'ın hayatı merak ediliyor. Kardelen Zekine Uzman kimdir? Kardelen Zekine Uzman ne iş yapıyor?

Sosyal medyada cinsel tavsiyeler vererek popüler olan isimlere bir yenisi daha eklendi. Genç kızlara verdiği cinsel ilişki tavsiyeleriyle dikkat çeken Kardelen Zekine Uzman, sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edildi. Kardelen Zekine Uzman kimdir? Kardelen Zekine Uzman ne iş yapıyor?

Bir videosunda “Bu taktikle erkeğe istediğini yaptır” başlığı altında genç kızlara taktiklerde bulundu. Uzman genç kızlara, “Erkeklere seni doyurmamı ister misin” sorusunu sorun tavsiyesinde bulundu.

Kardelen Zekine Uzman kimdir?

Son dönemde TikTok'ta paylaştığı videolarla gündeme gelen Kardelen Zekine Uzman'ın hayatı merak ediliyor. Genç kızlara verdiği taktiklere her geçen gün bir yenisi ekliyor. Kardelen Zekine Uzman'ın Kişisel Gelişim Uzmanı, Uluslararası Bilinçaltı Zihin Eğitmeni, Işık Enerjisi Uzmanı olduğu ve Danışmanlık yaptığı biliniyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz