CHP'li Başkandan Kayınbiraderine Torpil!

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, kayınbiraderini belediyede işe aldığı iddiaları hakkında açıklama yaptı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, kayınbiraderini belediyede işe aldığı iddiaları hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında Özer, "Böyle dedikodularla uğraşmayın. Kayınbiraderim olduğu için değil, o alanda başka birini bulamadığım için çalışıyor ve çalışacak" ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra akrabalarını kayıranlar kervanına kayınbiraderini belediyede işe alan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer de eklendi.

SAVUNMASI DA GARİP: BAŞKA BİRİNİ BULAMADIM
Sosyal medyada büyük yankı uyandıran konuyla ilgili Başkan Özer'den dikkat çeken bir açıklama geldi. İddiaları yalanlamayan Özer, "Böyle dedikodularla uğraşmayın. Kayınbiraderim olduğu için değil, o alanda başka birini bulamadığım için çalışıyor ve çalışacak" ifadelerini kullandı.

"ESENYURT'TA KOYABİLECEĞİM ADAM YOKTU"
Açıklamasının devamında işe aldığı kayınbiraderinin meziyetlerini sıralayan Başkan Özer, "Bu alanda Esenyurt'ta koyabileceğim adam yoktur. O yüzden dışarıdan getirdim. Ama kayınbiraderim olduğu için değil. Üniversitede genel sekreterlik yapmış, hastane başmüdürlüğü yapmış" şeklinde konuştu.

CHP LİDERİ ÖZEL NET KONUŞMUŞTU
CHP lideri Özgür Özel, belediyelerdeki akraba kayırmacılığıyla ilgili yaptığı açıklamada "Çok önemli bir sınavdayız. Bütün gözler üzerimizde. Dikkatle bizi izliyorlar. O yüzden okyanusları geçip derelerde boğulmayacağız. Sonuna kadar başladığımız gibi devam edeceğiz. CHP'li belediyeler bizlerin 'çocuklarının, torunlarının uzun yıldır emeğimiz var hemen işe girmeli' diye bakacağımız yerler değildir. Biz bu belediyeleri çocuğa, toruna, eşe, dosta iş sağlamak ya da ihale verip rant aktarmak için değil, biz bu belediyeleri, o çocukların geleceğini kurtarmak için kazandık" demişti.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz