Bu Burçlara Dikkat!

Asla evlenmemesi gereken toksik çift burçlarından mısınız?

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Evlilik ciddi bir iş. İki tarafında fiziksel ve manevi anlamda bütünleşmesi lazım. Hoşgörü ve anlayış uzun süreli beraberliğin temelini oluşturur. İşte asla evlenmemesi gereken toksik çift burçları...

Bazı kadın ve erkek burçları asla anlaşmaz. İlişkilerindeki duygular sevgiye değil kaosa dayanır. Bu iki farklı ucun evlenmesi hata olabilir. Çünkü çatışma kaçınılmaz olur. Peki hangi burçlar yan yana toksik bir ilişkiye neden olur? İşte yanıtı...

TOKSİK ÇİFT BURÇLARI

AKREP-ASLAN: İki iddialı ve zirveye koşan burcun birlikteliği çok zor. Akrep yönlendirilmeyi hiç sevmez. Aslan ise adeta bir genel müdür gibi çevresine emirler yağdırmaya bayılır. Bu ortaklıkta sesler yükselebilir. Gururlu Aslan ve inatçı Akrep... Geri adım atmaları çok zordur.

BAŞAK-YENGEÇ: Başak burcu anlaşılması zor burçlardan biridir. Yengeç ise duygusal dünyalarında edilgendir. Anlamayı değil anlaşılmayı sever. İlgi delisidir. Her iki burçta burnun kıl aldırmaz.

BOĞA-KOÇ: Özgürlüğüne düşkün Koç ve nefes kesici baskıları olan Boğa burcu yan yana gelmemeli. Böyle bir ilişki hesap sormalardan, tartışmalardan ve güven problemlerinden ibaret olur.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz