Ben Affleck'e Evlilik Yaramadı!

JLO ve Ben Affleck'in mutsuz giden evliliği Affleck'in yüzünden okunuyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Onlar bir süredir "gösteri dünyasının Romeo ve Jüliet'i olarak anılıyordu. Yıllar önce yarım kalan aşklarını bu kez evliliğe taşıdılar ve hatta ardı ardına iki ayrı törenle de taçlandırdılar.

Önce sessiz ve sakin bir nikah, ardından gösterişli bir düğün... Herkes onların artık mutluluğun doruğunda olduğunu düşünüyordu. Ama görünüşe göre durum pek de öyle değil. Çünkü daha üç aydır evli olmalarına rağmen yuvalarının üzerinde kara bulutların dolaştığı söylentileri ortaya atılmaya başlandı.

YILLAR SONRA NİHAYET EVLENDİLER

Evet, bildiniz! Magazin dünyasında Bennifer olarak anılan Jennifer Lopez ile Ben Affleck'ten söz ediyoruz. Geçen yaz, önce nikah sonra düğün yapan ünlü çift, ilk nişanlarından uzun yıllar sonra nihayet "mutlu" sona ulaştı. Peki ama gerçekten bu evlilik mutlu bir şekilde mi sürüyor?

ESKİ EŞİNDEN BOŞANDIĞI DÖNEMDEKİ GÖRÜNTÜSÜNE BENZİYOR

İşte ABD Magazin basınında dolaşan söylentiler pek de öyle söylemiyor. Bütün bunlara tuz biber eken de sık sık Los Angeles sokaklarında dolaşırken kameralara yakalanan Ben Affleck'in görüntüsü. 50 yaşındaki oyuncu, daha çiçeği burnunda damat olmasına rağmen, tıpkı eski eşi Jennifer Garner'dan boşandıktan sonraki görüntüsünü sergiliyor. Affleck, o dönemde de bakımsız sakalları ve yüzündeki tatsız ifade ile dikkat çekiyordu.

BAŞINI YERDEN KALDIRMADI

Ben Affleck, önceki gün küçük oğlu Samuel'i okuldan almaya gittiği sırada görüntülendi. Sakalları bakımsızdı ve Affleck görüntülenmesine rağmen başını pek yerden kaldırmadı.

Üstelik yüzündeki üzgün ifade de dikkatlerden kaçmadı. Derin düşüncelere daldığı görülen Ben Affleck, o sırada ilginç bir davranış sergiledi. Bir süreliğine, parmağındaki alyansını kameraların görebileceği şekilde konumlandırdı elini. Sonra da oğlu Samuel'in elinden tutarak evine doğru yola çıktı.

SÖZÜNÜ TUTMADI

Ben Affleck'in Jennifer Lopez ile yaptığı evliliğinde çok mutlu olmadığı bir süredir magazin basınının gündeminde. Bunun kaynaklarıyla ilgili çok fazla iddia ortalıkta dolaşıyor. En çok öne çıkan konu ise Affleck ile Lopez'in bazı yaşam alışkanlıklarının birbirine uyum sağlamaması. İleri sürülenlere göre Affleck, aslında söz vermiş olmasına rağmen bazı kötü alışkanlıklarını bırakmadı. Bunlardan biri tütün ürünü tüketmek yani sigara içmek. Her ne kadar eşi Jennifer Lopez'e bu konuda söz vermiş olsa da bırakmak bir yana her zamankinden çok daha fazla içmeye başladı.

ONA SORMADAN MOTOSİKLET KOLEKSİYONUNU YOK ETTİ

Söylentilere göre Ben Affleck'i mutsuz eden bir başka konu da Jennifer Lopez'in tehlikeli bulduğu motosiklet koleksiyonunu ortadan kaldırması. İleri sürülenlere göre Lopez, balayından döner dönmez ilk iş olarak Affleck'in motosiklet koleksiyonunu "yok etti." Üstelik bunu kocasını uyarmadan yaptı. Ben Affleck'i mutsuz eden konulardan biri bu.

KENDİSİ GİBİ ŞIK GİYİNMESİNİ İSTİYOR

Diğeri de Lopez'in, kocasının giyim kuşamına da karışmaya başlaması. Günlük hayatında genellikle kot pantolon ve ona uygun kıyafetler giyen Affleck, son dönemde gardırobunu yenilemiş gibi görünüyor.

Hatta son objektiflere takıldığında da üzerinde kot pantolon yoktu. Spor ama farklı bir kumaştan bir pantolon ve ona uygun parçalar giyinmişti. Bu arada yeri gelmişken Lopez'in, spora salonuna giderken bile gayet şık giyindiğini hatırlatalım.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz