Keanu Reeves'den Samimi İtiraf!

Reeves, çocukluk hayalini açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Keanu Reeves, 10 yaşındaki halinin beyaz perdede hangi Marvel rolünü oynamayı hayal ettiğini açıkladı ve büyürken ne kadar büyük bir çizgi roman "delisi" olduğunu ortaya koydu.

58 yaşındaki Kanadalı aktör, eylülde ikinci cildi çıkan ilk çizgi roman serisi Brzrkr'ı yaratırken kendisine ilham verenin, hikaye anlatma tutkusu ve çizgi roman sevgisinin birleşimi olduğunu söyledi.

Yakın zamanda Jimmy Kimmel Live! programına katılan Reeves, The Fabulous Furry Freak Brothers adlı çizgi roman serisini 12 yaşındayken alternatif sahneye açılan "penceresi" olarak nitelendirdi.

Ancak aktör daha sonra "adamlar" evrenine girdiğini söyledi: Ironman, Batman, Superman ve ardından "akıllara durgunluk veren" Akira ve Frank Miller'ın Wolverine'iyle tanıştı.

10 yaşındaki Reeves'in bir filmde kimi oynamak isteyeceği sorulduğunda ise yanıt vermeden önce uzunca düşündü: ''Bence muhtemelen Hayalet Sürücü olmak isterdi.''

Hayalet Sürücü (Ghost Rider), ilk olarak 2007'de canlı çekim filme uyarlanmış ve namı diğer intikamcı motosikletçi rolünde Nicholas Cage oynamıştı.

Öte yandan hayranları uzun zamandır Reeves'in gelecekteki herhangi bir yeniden çevrimde Hayalet Sürücü rolünü üstlenmesini hayal ediyor.

Temmuzda John Wick yıldızı da Batman'in yaşlı versiyonunu canlı çekim bir filmde canlandırmanın "rüya gibi" olacağını itiraf etmişti.

 

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz