BeatStars Lemonaide Arasında İşbirliği!

Beatstars YZ müzik girişimi olan Lemoniade ile stratejik bir işbirliğine giriyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bugüne kadar üyelerine 250 milyon dolar üzerinde ödeme yapan Beatstars YZ müzik girişimi olan Lemoniade ile stratejik bir işbirliğine giriyor.

2008 yılında CEO Abe Batshon tarafından kurulan platform, şu anda dünya çapında 10 milyondan fazla içerik oluşturucu, yapımcı ve kayıt sanatçısından oluşan bir topluluğa hizmet ettiğini ve Lil Nas X’ten Old Town Road, CJ’den Whoopty Town gibi hitlerin örneklerinin kaynağı olduğunu söylüyor.

BeatStars, kayıt yapan sanatçıların ve yapımcıların işbirliği yaptığı, çalışmalarını çeşitli münhasır veya münhasır olmayan lisanslarla birden fazla tarafa dağıttığı, aboneliğe dayalı küresel bir müzik lisanslama platformu.

Lemonaide YZ destekli müzik yapma girişimi ve yapay zekasının yalnızca üreticilerin gönüllü olarak katkıda bulunduğu verilerle” eğitildiğini ve aracın milyonlarca farklı kombinasyon oluşturabileceği belirtiliyor.

BeatStars ve Lemonaide arasındaki işbirliğine ilişkin açıklamaya göre “yapay zekayı erkenden benimseyerek, müzik endüstrisinde etik yapay zeka iş modelleri için bir emsal oluşturulması hedefleniyor.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz