Banu Alkan Evliliğini Bitiriyor!

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Banu Alkan, geçtiğimiz aylarda parmağındaki alyansı göstererek sessiz sedasız evlendiğini duyurmuştu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Banu Alkan, geçtiğimiz aylarda parmağındaki alyansı göstererek sessiz sedasız evlendiğini duyurmuştu. Mutluluğu kısa süren Banu Alkan'ın boşanma kararı aldığı ortaya çıktı.

Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Banu Alkan, son olarak Dünya Güzellerim Tatilde programıyla kamera karşısına geçti.

 SESSİZ SEDASIZ EVLENMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Evrim Akın'a gösterişli evinin kapılarını açan Banu Alkan, parmağındaki alyansı göstererek sessiz sedasız evlendiğini söylemişti.

"EVLENDİK, DÜĞÜNÜ SONRA YAPACAĞIZ"

Afrodit lakabıyla tanınan Alkan, "Evlendik, düğünü sonra yapacağız. Bunu da ilk kez buradan duyurmuş olayım. Sonra Paris'e gider bir düğün daha yaparız" demişti. 

BOŞANMA KARARI ALDI

Akif Yaman'ın haberine göre eşiyle çok az görüntü veren Banu Alkan boşanma kararı kaldı. Her fırsatta aşkını haykıran Alkan'ın 17 yaş küçük eşinden neden boşanmak istediği de henüz bilinmiyor.

HENÜZ AÇIKLAMA GELMEDİ

Banu Alkan ve Kemal Yıldız boşanma iddiasıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. 

ANNE OLMAYI DÜŞÜNÜYORDU

Geçtiğimiz aylarda 17 sene önce yumurtalıklarını dondurduğunu açıklayan Banu Alkan, "Her an düşünüyorum. Her an böyle bir haber alabilirsin" açıklamalarında bulunmuştu. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz