Vural Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Cenazeye kimler katıldı

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Avrupa Yakası'nda canlandırdığı 'Kubilay Peynircioğlu' karakteri ile hafızalara kazınan Vural Çelik'in cenaze töreni yapıldı. Ailesi ve yakınlarının yanı sıra sanat dünyasından pek çok isim cenazeye katıldı. Duygu dolu anlar yaşanan törende sevenleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Ünlü oyuncu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. "Bir Demet Tiyatro", "Avrupa Yakası", "Yahşi Cazibe" ve "Seksenler" gibi birçok yapımda rol alan Çelik'in ani vefatı sanat camiasında üzüntüyle karşılandı. En son 3 gün önce hastanede çektiği bir videoda, "Bu hastaneye geldiğim kadar dizi çekseydim şu anda yatım katım villam olurdu" diyen Çelik'in bir süredir kalp rahatsızlığıyla mücadele ettiği öğrenildi.

Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazını müteakiben ılınacak cenaze namazından sonra, Kilyos Mezarlığı'nda defnedilen Vural'ın ailesi, yakınları, sevenleri ve rol arkadaşları da orada bulundu. 2.sayfaofficial ve magazinburada.net'te yer alan görüntülere göre Birol Güven, Yavuz Seçkin, Ceyhun Fersoy, Sarp Apak, Pınar Altuğ, Şoray Uzun gibi pek çok rol arkadaşı da katıldı.

Ceyhun Fersoy, "Evinde bir video paylaşmıştı. 'Zengin olabilirsiniz, fakir olabilirsiniz ama yalnız olmayın' diye bir video paylaşmıştı. Yalnızlığı kendi seçti ama... Biz sürekli onunla konuşuyorduk. 'Hadi abi hiç değilse hayatında bir nefes birisi olsun. Elini tutacak, birlikte zaman geçirebileceğin birisi olsun diye ama... Mekanı cennet olsun" şeklinde konuştu.

Yavuz Seçkin, "Güzel kalbi olan fakat yalnız bir arkadaşımızdı... İçine kapanık, ufak tefek yalnızlıkları olan güzel bir arkadaşımdı, kardeşimdi... Arada mesajlaşır, şakalaşırdık telefonda... Yalnızdı ama...Biliyorsunuz bizim bulunduğumuz sektörde etrafınız çok kalabalık gibi görünür, etrafınızda çok dostunuz arkadaşınız varmış gibi görünür. Hissedersiniz ama aslında yalnızsınızdır. Vural bu yalnızlığı yaşıyordu" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz