Baba Vanga’dan 2025 İçin Şok Eden Kehanet!

1996 yılında hayatını kaybeden ünlü Bulgar kahin Baba Vanga'nın kehanetleri, günümüzde hâlâ ilgi çekmeye devam ediyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

1996 yılında hayatını kaybeden ünlü Bulgar kahin Baba Vanga'nın kehanetleri, günümüzde hâlâ ilgi çekmeye devam ediyor.

1996 yılında hayatını kaybeden ünlü Bulgar kahin Baba Vanga‘nın kehanetleri, günümüzde hâlâ ilgi çekmeye devam ediyor. “Balkanların Nostradamusu” olarak anılan ve genç yaşta görme yetisini kaybeden Baba Vanga, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılması ve 11 Eylül saldırıları gibi önemli olayları önceden bildiği iddia edilen bir isim.

Vanga, insanlığın sonunu getirecek bazı korkunç öngörülerde bulundu. Özellikle 2025 yılı için yaptığı tahminler dünya gündeminde geniş yankı uyandırdı. Baba Vanga‘ya göre, 2025 yılında insan yaşamı kötüye gitmeye başlayacak ve hayal bile edilemeyecek boyutlarda bir kozmik olay gerçekleşecek. Ayrıca, Avrupa’da büyük bir çatışma yaşanacağını ve bu çatışmanın kıta nüfusunun büyük ölçüde azalmasına yol açacağını öngördü.

Baba Vanga, 2033 yılında kutuplardaki buzulların erimesiyle deniz seviyelerinin ciddi şekilde yükseleceğini, 2170 yılında ise küresel kuraklığın yaşanacağını iddia etti. Daha da ileriye giderek, 5079 yılında insan yaşamının sona ereceğini ve 3797 yılında Dünya’nın tamamen yok olacağını öngördü.

Baba Vanga’nın bu kehanetleri, bilimsel temellere dayanmamakla birlikte, popüler kültürde ve medyada büyük ilgi uyandırmaya devam ediyor.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz