Arda Güler Hakkında Şok İddia!

Arda Güler hakkında İspanya basınından şaşkına çeviren bir iddia geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İspanyol devi Real Madrid’de forma giyen Arda Güler hakkında İspanya basınından şaşkına çeviren bir iddia geldi. Yıldız futbolcunun kulübün verdiği bu karara karşı ne yapacağı merak konusu oldu.

Fenerbahçe’den 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığında Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, takımıyla 6 yıllık sözleşme imzalamıştı. 18 yaşındaki yıldız yeni takımında maça çıkma şansı elde edemedi.

İlk olarak takımının ABD kampında sağ dizinden sakatlanan ve menisküs ameliyatı olan futbolcu sahalardan 6 hafta uzak kalmıştı. Las Palmas ile ligde oynanacak olan maçta oynaması beklenen futbolcu bu kez adale sakatlığı yaşamış ve sahalardan 3 hafta uzak kalacağı kaydedilmişti.

Eflatun-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Arda Güler'e Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafından yapılan tetkiklerin ardından sol rektus femoris kasından sakatlık teşhisi konuldu” denilmişti.

KİRALIK GÖNDERİLMESİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Mili futbolcu hakkında İspanyol basını flaş bir iddia ortaya attı. Todo Fichajes'in haberine göre Real Madrid, 18 yaşındaki milli futbolcuyu devre arası transfer döneminde İspanya Ligi’nden bir takıma kiralamayı planlıyor.

DÖNÜŞÜ KASIM AYINI BULABİLİR

Haberde Arda Güler'in tam performansla takıma dönüşünün Kasım ayını bulabileceği, Real Madrid'in yüksek temposuyla ilk maçlarına çıkmaktansa başka bir La Liga ekibinde kiralık olarak forma giyip lige alışmasının düşünüldüğü belirtildi

ARDA, KİRALANMAK İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Ayrıca Arda Güler, transfer olduğunda başka bir takıma kiralanmak istemediğini Real Madrid’de oynayacağını ifade etmişti. Arda’nın kulübüne alacağı karara karşı ne yapacağı merak ediliyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz