Ancelotti'ye Arda Güler Tepkisi!

“Daha ne yapması gerekiyor, yedek kulübesinde çürüyor”

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi 2.haftasında Fransız ekibi Lille takımına deplasmanda 1-0 yenilmesi sonrası teknik direktör Carlo Ancelotti eleştirilerin odağı oldu. İtalyan teknik adamın Arda Güler’i ilk 11’de başlatmak yerine sonradan oyuna alması eleştirildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.haftasında Real Madrid deplasmanda Fransız ekibi Lille ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı Fransız ekibi 45+2.dakikada Jonathan David’in attığı golle 1-0 kazandı.

Müsabakaya yedek kulübesinde başlayan Arda Güler, 67.dakikada Eduardo Camavinga’nın yerine oyuna girdi. Takımının pozisyona girmesine yardımcı olan müsabakanın son anlarında ise bir kafa vuruşunu kaleci Chevalier’in kurtardığı Arda Güler, iyi bir performans ortaya koydu.

ARDA GÜLER'İN PERFORMANSI

21 kez topla buluşan milli futbolcu 13 pasın 11’inde isabet sağlarken takım arkadaşlarına 1 büyük gol şansı yarattı. Girdiği 4 ikili mücadelenin 3’ünü kazanan Arda Güler, 4 top kaybı yaptı.

"ARDA GÜLER YEDEK KULÜBESİNDE ÇÜRÜYOR"

Real Madrid’in Lille takımına yenilmesi sonrası Arda Güler’i oynatmayan teknik direktör Carlo Ancelotti eleştirilerin odağı oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı Arda Güler için, “Arda Güler oyunun kurallarını değiştiren bir isim. O jenerasyonun yeteneği. Her şeyi doğru yapıyor ama Ancelotti onu hala yedekte tutuyor. Daha ne yapması gerekiyor? Bu kabul edilemez. En iyi yetenekler yedek kulübesinde çürüyor, yazık” yorumunu yaptı.

Bir başka yorumda ise, “Arda Güler, Real Madrid'in en dinamik oyuncusu olduğunu gösterdi. 20 dakikada tüm takımın toplamından daha fazlasını yaptı. Ancelotti sen bir utançsın. Dünyanın en iyi kulübünde teknik direktör olmayı hak etmiyorsun. Yeteneklisin ama onu nasıl kullanacağını bilmiyorsun” değerlendirmesinde bulundu.

Bir diğer yorumda ise, “Arda Güler en iyisiydi, daha birçok fırsatı hak ediyor” denildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz