Amasya'nın 10 Günlük Suyu Kaldı!

Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda "Şehrimizde sürekli olarak suyu verdiğimizde, herhangi bir kesinti yapmadığımızda 10 günlük suyumuz var. Ancak her şey kontrolümüz altında" dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Amasya'da su sıkıntısı yaşanıyor. Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, su problemiyle ilgili sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaparak vatandaşlara çağrıda bulundu.

Sevindi, paylaşımında "Kıymetli hemşehrilerim, suyumuzu tasarruflu kullanmaya devam ettiğimiz sürece herhangi bir problemimiz yok. Bizler de kontrolü elimizde tutarak, zaman zaman uyguladığımız kesintilerle sorunu çözmeye çalışıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi su tasarrufu yapmaya davet ediyoruz" dedi.

"HERHANGİ BİR KESİNTİ YAPMADIĞIMIZDA 10 GÜNLÜK SUYUMUZ VAR"

Turgay Sevindi, 'Sular neden kesiliyor?' başlığıyla paylaştığı videoda ise kentin 10 günlük suyunun kaldığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

* "Kıymetli hemşehrilerim, şehrimizde su kesintileriyle karşı karşıyayız. Çok uzun zamandır, yaklaşık 20 gündür şehrimizde su sıkıntıları had safhada. Bunu her ortamda, her çekmiş olduğumuz videoda siz vatandaşlarımıza bildirdik. Bu nedenle de gece yarılarında su kesintilerine gidiyoruz. 


* Şehrimizde sürekli olarak suyu verdiğimizde, herhangi bir kesinti yapmadığımızda 10 günlük suyumuz var. Bu doğru ancak bütün her şey kontrolümüz altında. 

* Siz hemşehrilerimiz suyumuzu tasarruflu kullanmaya devam ettiği sürece herhangi bir problemimiz yok. Biz de kontrolü elimizde tutarak zaman zaman kesintilerle sorunu çözmeye çalışıyoruz. 

* Şehrimizin belli başlı noktalarında kaçak olarak su kullananları tespit etmeye devam ediyoruz. Tespit ettiklerimizi de Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi suyumuzu, en değerlimizi tasarruflu kullanmaya davet ediyorum."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz