Selda Bağcan Aleyna Tilki Düeti!

Bağcan, Harbiye Açıkhava'da 5 bin kişiye konser verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Selda Bağcan önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Konserde Ah Yalan Dünya, Tatlı Dillim, Yaz Gazeteci, Çemberimde Gül Oya, Adaletin Bu Mu Dünya gibi klasikleri seslendiren Selda Bağcan, genç şarkıcı Aleyna Tilki ile birlikte düet yaptı. Aleyna Tilki usta sanatçı ile Gesi Bağları’nı söyledi.

Selda Bağcan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle bir araya geldi. Ünlü şarkıcı konserinde sahneye Aleyna Tilki'yi davet ederek düet yaptı.

Aleyna Tilki, hayranı olduğu Selda Bağcan ile Harbiye'de aynı sahneyi paylaştı. Bağcan ile düet yapan Tilki, aldığı övgüler karşısında, "Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım" ifadelerini kullandı.

Türkiye’de sadece Selda Bağcan’ı dinlediğini söyleyen ve uğuru olduğunu dile getiren Aleyna Tilki usta sanatçı ile Gesi Bağları’nı söyledi.
Tüm gece ayakta alkışlanan Selda Bağcan iki bölümden oluşan konserinin ilk yarısında Musa Göçmen’in şefliğinde Senfonrock ile, 2. Yarısında ise Selda Bağcan Orkestra ile gerçekleşti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz