Hazal Subaşı Uzun İlişki Sırrını Açıkladı!

"Eğer ilişkimin uzun sürmesini istiyorsam..."

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü oyuncu Hazal Subaşı, ilişkiler hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Subaşı, uzun ilişki sırrını açıkladı. İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Hazal Subaşı, son olarak final yapan boşrollerinde Salih Bademci ve Ozan Dolunay olduğu 'Dilek Taşı' dizisinde 'Figen' karakterine hayat vermişti.

DİKKAT ÇEKEN İTİRAF!

Ünlü oyuncu, ilişkiler hakkında konuştu. 

Subaşı, geçmiş ilişkileriyle ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

"OYUNCU OLMAYI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM"

Hazal Subaşı, Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçilen Subaşı, "Oyuncu olmayı hiç düşünmemiştim. Kamera arkasında olmak istiyordum. Hâlâ rejiye merakım var" dedi.

"ERİK DALI OYNAYARAK ÜNLÜ OLDUM"

Ünlü oyuncu, "Ne zaman ünlü olduğunu anladın?" sorusuna, "Rol aldığım bir yapımda erik dalı oynadığım sahne viral olmuştu. Moda'da herkes beni konuşuyordu. Erik Dalı oynayarak ünlü olacağım aklıma gelmezdi" dedi.

"ÇOK İSTERİM AMA..."

Komedi bir projede oynamak istediğini belirten Subaşı, "Komedi bir rolde hiç oynamadım. Çok isterim ama ilk zamanlar mesleğe sıfırdan başlamışım gibi gerilirim" dedi.

"EVLİLİĞİ ÇOCUKLA BAĞDAŞTIRDIM"

Yaklaşık bir yıldır Atakan Başsavcı ile aşk yaşayan güzel oyuncu, "Evliliği çocukla bağdaştırdım kafamda ama belli de olmaz" sözleriyle evliliğe yeşil ışık yaktı.

'BAK GİDERSEM GÖRÜRSÜN' TAKTİĞİYLE İKİ YIL SÜREN İLİŞKİM OLDU"

İlişkilerine dair ilginç bir itirafa imza atan ünlü isim, "Eğer ilişkimin uzun sürmesini istiyorsam hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda ayrılıyordum, yokluğumu anlasın diye. 'Bak gidersem görürsün' taktiğiyle iki yıl süren ilişkim oldu" ifadeklerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz