İrem Derici, Dantelli Kostümü İle Olay Oldu!

Son olarak Hadise’nin frikik çıkışına destek olan İrem Derici sahnede giydiği dantelli cesur kombini ile sosyal medyanın diline düştü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İrem Derici sahne performansı ve sosyal medya paylaşımları ile gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Son olarak Hadise’nin frikik çıkışına destek olan İrem Derici sahnede giydiği dantelli cesur kombini ile sosyal medyanın diline düştü.

Sahne performansı, şovları, şarkıları ve sahne kombinleri ile olay olmayı başaran İrem Derici kameramanların frikik yakalamaya çalıştığını fark eden Hadise’nin çıkışına destek vermişti.

Hadise'nin sahneden kameramanlara seslenmesinden pek hoşlanan Derici, "Hepimizin derdine derman olmuş. Alışacaksınız!" ifadelerini kullanmıştı.

Son olarak Hadise’den alışık olunan kombine benzeyen bir kombinle sahneye çıkan İrem Derici pozları ile sosyal medyanın diline düştü.

Dantelli, derin dekolteli elbise sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kombini beğenenler kadar beğenmeyenlerde oldu.

Sosyal medya kullanıcıları, “Annemin dantelli masa örtüsü”, “Abla çıt çıtlı zıbın giymişsin gibi”, “Yoğunluktan kıyafetlerini giymeyi unutmuş”, “Bu kadar da değil abla” gibi yorumlarda bulundu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz