Zorla Evine Girerek Kadına Tecavüz Ettiler!

Saldırganların elini kolunu sallayarak uzaklaştığı fark edildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Brooklyn bölgesinde bir kadının evine tanımadığı iki adam girdi. Genç kadının evinde hırsızlık yapmaya başlayan adamlar ev sahibini görünce ona saldırdı. İki saldırgandan birinin kendisine tecavüz ettiğini polislere bildiren kadının evini gören güvenlik kamerası görüntülerinde saldırganların elini kolunu sallayarak uzaklaştığı fark edildi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Brooklyn bölgesinde 49 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kadın evine zorla giren iki adamın saldırısına uğradı. Her ikisinin de olay yerinden kaçtığı saldırganlardan birinin kendisine tecavüz ettiğini ifade eden kadın yerel bir hastaneye kaldırıldı ve burada durumunun stabil olduğu belirtildi.

GÜVENLİK KAMERASINA BÖYLE YAKALANDILAR

NYPD tarafından yayınlanan güvenlik kamerası görüntülerinde iki saldırganın soğukkanlı bir şekilde evin dışında durdukları ve hiçbir şey olmamış gibi sakin tavırlarla olay yerini terk ettikleri görüldü.

Olay ülkede infiale neden olurken polis olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiğini ve saldırganları yakalamak için yetkililerin harekete geçtiğini ifade etti.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz