Zenginler de Dayak Yermiş!

Sabancıların kızı Gizem Sabancı kocasından dayak yedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kadına şiddetin sınırı yok. Ünlü ve zengin kadınlar da eşlerinden şiddet görüyor. Son haber Sabancı Ailesi'nden geldi. Gizem Sabancı, eşi Koray Helvacıoğlu’na boşanma davası açtı. "Bana şiddet uyguluyor" diyen Gizem Sabancı, kocası hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Şinsanı Kaya Sabancı’nın küçük kızı Gizem Sabancı ile Ankaralı işinsanı Yılmaz Helvacıoğlu’nun iç mimar oğlu Koray Helvacıoğlu, 11 Eylül 2020 tarihinde Çırağan Sarayı’nda yapılan görkemli bir düğünle evlenmişti. Çiftin bu evliliğinden Şubat 2022'de bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Ama çocuk mutluluk getirmedi. 

Gizem Sabancı, eşi Koray Helvacıoğlu’nun kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla ‘çekişmeli’ boşanma davası açtı. Sabancı, 2 ay uzaklaştırma kararı da aldırdı. Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre, çiftin evliliği Koray Helvacıoğlu’nun eşi Gizem Sabancı’ya uyguladığı fiziksel ve psikolojik şiddet nedeniyle çatırdamaya başladı.

Gizem Sabancı, geçen ay avukatı Altın Mimir aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak ‘evlilik birliğinin sarsılması nedeniyle çekişmeli’ boşanma davası açtı.

Kendisi ve çocuğunun can güvenliğinin tehlikede olduğunu öne süren Gizem Sabancı, ayrıca korunma talebinde bulundu. Talebi haklı bulan mahkeme, Koray Helvacıoğlu’nun 2 ay süreyle mağdur Gizem Sabancı’ya yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve bulunduğu konuta yaklaşmamasına karar verdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz