Yolcu Uçağında Korku Dolu Anlar!

İstanbul'dan Özbekistan'a giden yolcu uçağında teknik arıza nedeniyle, Amasya üzerindeyken acil iniş yapıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İstanbul'dan Özbekistan'a giden yolcu uçağında teknik arıza nedeniyle, Amasya üzerindeyken acil iniş yapıldı. O anlar yolcuları panikletirken, içerisinde 152 yolcu bulunan uçak güvenli şekilde piste indi. İşte detaylar...

İstanbul-Özbekistan seferini yapan yolcu uçağında korku dolu anlar yaşandı. 

ZORUNLU İNİŞ YAPTI!

İstanbul'dan Özbekistan'a giden yolcu uçağı, teknik arıza nedeniyle Amasya'ya zorunlu iniş yaptı. Edinilen bilgiye göre, Taşkent'e giden Qanot Sharq Havayollarına ait yolcu uçağının kaptanı Amasya üzerindeyken, uçakta teknik sorun tespit etti. 

Kabin basıncında normal dışı belirtiler fark edilmesi üzerine uçağın ihtiyaten Merzifon Havalimanı'na inmesine karar verildi.

İÇERİDE 152 YOLCU BULUNUYORDU!

Havalimanı görevlileriyle yapılan görüşme sonrası, 152 yolcusu bulunan uçak güvenli şekilde piste indi. Arızanın giderilmesinin ardından uçağın Taşkent'e gitmek üzere yeniden havalanabileceği ifade edildi.

"HERKES PANİK YAPTI, KORKTUK"

Yolculardan Dilaf Ruzravshanova, çok korktuklarını ifade ederek, “İstanbul’dan uçağa bindiğimizde çok güzel uçuş başladı, herkes rahattı. Ondan sonra ‘dikkat edin’ diye haber verildi. Herkes panik yaptı, korktuk. Allah şükür kaptan, uçakta çalışanlar bizi çok güzel rahatlattı. Sonrasında bizi çok güzel indirdi. Türkiye’den Allah razı olsun. Ayağımız yere değdiği için şükür ediyoruz. Herkesten Allah razı olsun. Başka diyecek bir şeyimiz yok" diye konuştu.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz