Yılmaz Özdil'e Meral Akşener'den Göndermeli Destek!

Özdil'in uzun yıllar çalıştığı Sözcü'yle yollarını ayırması sosyal medyada gündem yaratırken, Akşener'in Özdil'le ilgili yaptığı destek paylaşımı ise dikkat çekti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Millet İttifakı'nın adaylık krizi sırasında İYİ Parti lideri Meral Akşener ve CHP'yle ilgili sözleriyle gündem olan gazeteci Yılmaz Özdil, Sözcü'den ayrıldı. Yayına başladıktan 6 gün sonra Sözcü TV'den ayrılma kararı alan Özdil, bugün itibariyle Sözcü Gazetesi'ne de veda ettiğini duyurdu. Özdil'in uzun yıllar çalıştığı Sözcü'yle yollarını ayırması sosyal medyada gündem yaratırken, Akşener'in Özdil'le ilgili yaptığı destek paylaşımı ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Millet İttifakı'ndaki 72 saatlik adaylık krizi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortak aday olarak açıklanmasıyla sona ererken, gerilim dolu süreçte söyledikleriyle gündem olan gazeteci Yılmaz Özdil, Sözcü ile yollarını tamamen ayırdığını duyurdu. Yayına başladıktan 6 gün sonra Sözcü TV'den CHP'yi suçlayarak ayrılan Özdil, sert ifadeler kullanmıştı.

YILMAZ ÖZDİL'DEN CHP'YE SİTEM: ÜZÜLMEDİM DESEM, YALAN OLUR

Özdil, Sözcü'deki yazısında görevden uzaklaştırılması için CHP yönetiminin aleyhine kampanya başlattığını öne sürerek "Parantez açayım… Görevden derhal uzaklaştırılmam için, bir saniye bile görevde kalmamam için, CHP yönetiminin adını kullanarak, aleyhime kampanya başlatılmasına üzülmedim desem, yalan olur" demişti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TELEFON

Daha sonra yeni bir açıklama yapan Özdil, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Sözcü TV'den ayrılmasının ardından kendisini telefonla aradığını açıkladı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Özdil, "Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu lütfedip telefon etti, CHP ve medya üzerine konuştuk, kendisine yürekten teşekkür ederim, neler konuştuğumuzu şu anda anlatacak bir televizyon ekranına sahip değilim, bir gün anlatabilme imkanım olduğunda cümleten anlatırım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz