Yeşim Salkım Yazıyor: Merhaba Fakirler!

Yeni Günaydın Yazarı Yeşim Salkım, iğnelerini çıkarmaya başladı!

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Merhaba fakirler,

Her geçen gün fakirleşen bir dünya ve buna bizim ülkemizde dahil maalesef çünkü hırs herkesin gözünü bürümüş.

Yaktılar yıktılar çarptılar ve sattılar. Evet maalesef 80 ihtilalinden sonra 90’lar da biraz toparlanma 2000 binlerde çöküş sebebini söyleyeyim mi ?

Para el değiştirdi çünkü sanata ve sanatçıya değer verenler evde oturuyor diğerleri  sanatçı sahnedeyken kafasından para atıyor. Durum bu .

Mekan işletmecilerinin çoğu eskisi gibi değil garip dostluklar, partiler, eğlenceler bir çoğu gruplar halinde takılıyor köşeler tutulmuş eskiden herkes birlikte hareket ederdi çünkü sektör kazanırsa herkes ayakta kalırdı şimdi ortada kuru kalabalık herkes mekancı  herkes menajerim diyor .

İnanılır gibi değil kendi ayağına sıkmak bu olsa gerek mesela Bodrum da mekanlar iş yapıyor diyorlar yahu yarısı davetli insanların ön masa 15 bin tl başlıyor.

İlginç kim alnının akıyla kazanmış da o parayı veriyor acep anlamadım gitti. Şarkıcı fiyatları 200 bin den başlıyor iyi güzelde belediyeler bu paraları nasıl ödüyor bu birinci sorum.

İkincisi mekanlar nasıl karşılıyor bu verdikleri ücreti? Çalışanı var masraf, kira, sigorta, ses düzeni geldin gittin uçak bileti…

Arkadaş gömü mü buldunuz ülke de açlık seviyesi belli . Allah aşkına nasıl yapıyorsunuz bir anlatın da anlayalım 2 büyük mekan çıkan sanatçılar belli aldıkları belli ha bir de bu işin vergisi de var KDV stopaj benim aklım almadı bu sektörü bilen yazsın bana çünkü battı batıyor .Com haberiniz ola

Kalın sağlıcakla…

Yeşim Salkım

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz