Yeni Bir İlişkiye Hazır mısınız?

Ayrılık sonrası yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzu nasıl anlarsınız? İşte detaylar...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İlişkiler, özellikle de uzun soluklu ilişkiler sona erdiğinde toparlanmak zorlu olabilir. Ancak zaman içinde yeni insanlar karşımıza çıkabilir. Peki ayrılık sonrası yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzu nasıl anlarsınız? İşte detaylar...

1- AYRILIĞI KABULLENİN

Bir ayrılığın birçok aşaması vardır, ancak tartışmasız en önemlisi kabullenmedir. Kabullendiğiniz zaman geleceğe bakabilirsiniz.

2- ESKİ SEVGİLİNİZİ DÜŞÜNMÜYORSANIZ

Ayrılık sonrası en ufacık şey bile size eski sevgilinizi hatırlatabilir. Ancak bu anılar zamanla kaybolur. Artık onları düşünmekle meşgul olmadığınızın ve gelecek yeni şeylere hazır olduğunuzun işaretidir.

3- YALNIZLIĞA ALIŞTIĞINIZDA

Özellikle uzun ilişkiler sonrasında yalnızlığa alışmak çok da kolay değildir. Bu konuda kendinize güvenin ve yalnızlığın tadını çıkarın.

Yanınızda birinin olması ihtiyacından kurtulduğunuzda, yeni bir ilişkiye başlamak için çok daha iyi bir yerdesiniz demektir.

4- ESKİ SEVGİLİNİZİN YENİ İLİŞKİSİ SİZİ RAHATSIZ ETMİYORSA

İlişkiniz kısa ya da uzun vadeli olması fark etmez, ayrılık sonrası sevgilinizi biriyle hayal etmek oldukça acı verir. Yine de öyle bir nokta var ki, eski sevgilini yeni biriyle duymak o kadar da önemli olmayacak. İşte bu duygudan kurtulduğunuzda yeni bir aşka açıksınız demektir.

5- TEKRAR FLÖRT ETMEK HEYECAN VERİCİ OLACAKTIR

Ayrılık sonrası acınızı yaşayıp eski sevgilinize olan duygulardan kurtulduktan sonra yeni biriyle tanışmak, flört etmek ya da randevulaşmak sizi heyecanlandırıyorsa doğru yoldasınız demektir.

6- YENİ İLİŞKİNİZDE NE İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORSUNUZ

Ayrıldıktan sonra ilişkinizin mutsuz kısımlarını hatırlamak yaygındır. Ancak neyi sevmediğinizi hatırlamak da aynı derecede önemlidir. Çünkü bunlar size hayatınızdan ne istediğinizi ya da kesinlikle ne istemediğinizi öğretir. Bu farkındalıklar sonraki ilişkinizin temelini atmak için çok önemlidir.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz