Wanda Nara ile Mauro Icardi Barıştı mı?

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, aralarının bozuk olduğu iddia edilen eşi Wanda Nara ile yeniden birlikte görüntülendi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, aralarının bozuk olduğu iddia edilen eşi Wanda Nara ile yeniden birlikte görüntülendi. Sakatlığı nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalan yıldız futbolcu, tedavi amacıyla gittiği ülkesinde, ayrılık iddialarına rağmen Nara ile yan yana geldi.

Süper Lig’in dördüncü haftasında oynanan Adana Demirspor maçında sağ üst adalesinde sorun yaşayan Icardi, yapılan tetkiklerde 2. derece zorlanma ve kısmi yırtık tespit edilmesinin ardından Arjantin'e gitmişti.

Icardi, geçtiğimiz günlerde Nara’nın eski eşi Maxi Lopez’den olan oğlu Valentino Lopez’in River Plate genç takımıyla çıktığı karşılaşmayı izlemek için sahadaydı. Arjantin basınında yer alan haberlere göre, yıldız futbolcu ve Nara, birlikte Valentino'nun maçını takip ederken görüntülendi.

Bu anlar, ikilinin barışma ihtimaline dair yeni spekülasyonlar yaratırken, Icardi’nin çevredeki taraftarların fotoğraf isteklerini geri çevirmediği de dikkat çekti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz