Wanda Nara, Icardi'yi Çok Kızdırdı!

Ünlü futbolcu yaşanan olayla ilgili, “Yine mi?" tepkisini verirken arkadaşlarının yıldız futbolcuyu sakinleştirdiği kaydedildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Antalyaspor ile oynanan lig maçının ardından uçakla İstanbul’a dönüşte eşi Wanda Nara ile ilgili kendisini kızdıran bir haber aldı. Ünlü futbolcu yaşanan olayla ilgili, “Yine mi?" tepkisini verirken arkadaşlarının yıldız futbolcuyu sakinleştirdiği kaydedildi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 8.haftasında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor’u 2-0 mağlup etmişti. Maçın yıldızlarından olan Icardi, attığı golle ligdeki gol sayısını 8’e çıkardı.

Galatasaray’ın Antalya’ya dönüş yolunda ise Mauro Icardi’yi kızdıran bir olay yaşandı. Golcü futbolcu, eşi Wanda Nara ile ilgili bir gelişmeyi öğrenince sinirden deliye döndü.

GİZLİ BULUŞMAYI ÖĞRENDİ

Caras.perfil.com'da yer alan habere göre Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile şarkıcı L-Gante arasındaki gizli buluşmayı öğrendi. Wanda Nara'nın Arjantin'e gittiği ve ünlü şarkıcı ile buluştuğu bildirildi.

Icardi’nin durumunu gören arkadaşları, yıldız golcüyü sakinleştirmeye çalıştı. Icardi'nin bu gelişmeyi duyduktan sonra herkesin ortasında "Yine mi?" şeklinde tepki verdiği kaydedildi.

SİTEMKAR PAYLAŞIM YAPTI

Öte yandan yıldız ismin sosyal medya hesabından kendi vücudundaki dövmeye benzeyen aslan görselini paylaştığı ve Wanda Nara'ya mesaj gönderdiği kaydedildi. Icardi, paylaşımında, “Köpek havladığında aslan asla arkasını dönmez" ifadelerini kullanmıştı.

Bunun gelişmelerin yanı sıra Icardi ile Wanda Nara arasındaki ayrılık dedikodularına rağmen ikilinin sosyal medya hesaplarında birlikteliğin devam ettiği vurgulandı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz