Vatandaşlar Kan Ağlarken AK Partililer Kumar Masasında!

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bazı belediye görevlileri ve muhtarların kumar oynarken çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Depremlerin 9. gününde, Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bazı belediye görevlileri ve muhtarların Kuzey Kıbrıs gezisinde kumar masasında çektirdikleri fotoğraflar tepki topladı.

Türkiye, 6 Şubat sabahına depremlerle uyandı. Resmi açıklamalara göre, depremlerde en az 42 bin 310 kişi yaşamını yitirirken, on binlerce yurttaş yaralandı.  6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen yıkıcı depremleri dün Hatay’da olan 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki depremler takip etti.

Türkiye Kahramanmaraş depreminin yarattığı yıkımı atlatamadan, Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bazı belediye görevlileri ve muhtarların kumar oynarken çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Kuzey Kıbrıs’a gezi düzenleyen muhtar ve belediye personelinin kaldıkları otelin kumarhanesinde görüntülenmesi, tepkilere neden oldu.

VATANDAŞLAR KAN AĞLARKEN AKP'LİLER KUMAR MASASINDA

Söz konusu fotoğrafları,  CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca sosyal medya platformu Twitter üzerinde bulunan hesabından yaptığı paylaşımında, “Depremin .9 günü. Denizli’nin AKP’li Acıpayam belediyesi Kıbrıs’a gezi düzenliyor. Belediye personeli ve muhtarlar kumar masasına oturuyor. Bu vicdansız, seviyesiz, insanlık dışı şahsiyetlerin tamamını görevden alacak mısınız?” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz