Tutulmadan Hangi Burçlar Etkilenecek?

Astrolojide 'yeniden başlamak' olarak adlandırılan Güneş tutulması en çok hangi burçları etkileyecek?

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Astrologlar, güneş tutulmasına kilitlendi. Astrolojide 'yeniden başlamak' olarak adlandırılan Güneş tutulması en çok hangi burçları etkileyecek? Hangi burçların hayatlarında yeni kapılar açacak? İşte 25 Ekim Güneş tutulmasının etkileyeceği burçlar…

Astrologlar, güneş tutulmasına kilitlendi. Güneş tutulmasının insanların cinsel hayatından iş yaşamlarına kadar birçok konuda hayatını etkilediği belirtiliyor. Peki astrolojide 'yeniden başlamak' anlamına gelen Güneş tutulması en çok hangi burçları etkileyecek? Hangi burçların hayatlarında yeni kapılar açacak?

İşte 25 Ekim Güneş tutulmasının etkileyeceği o 4 burç…

BOĞA BURCU (21 NİSAN - 20 MAYIS)

25 Ekim’deki güneş tutulması, Boğa Burcu'na sahip kişileri, eşi veya varsa ortak olduğu kişiler noktasında etkilemeye hazırlanıyor.
Bekar Boğalar süregelen ilişkilerini bir üst seviyeye taşımak için evlilik kararı alabilirler.  Bazıları ise partnerlerinden şüphelenerek takibe alması sonucu gizli bazı konuları açığa çıkarabilirler.
Bunun sonucunda bu tutulma birçok kişinin 'tamam mı devam mı' sorgulaması içerisine girmelerine sebep olabilir. Tam da bu sebeple eyleme geçmeden önce iyice düşünmelisiniz.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ - 22 AĞUSTOS)

Bu güneş tutulmasıyla Aslan Burcu'na sahip kişilerde özellikle ev, aile ve yaşam alanında bazı gelişmeler söz konusu olabilir.
Arsa ya da ev alanında şartları değerlendirebilir, mevcut yaşam alanında da tadilata girişebilirsiniz.
Yine ev değişikliği bu tutulmanın asıl gündem maddeleri arasında yer alıyor. Bir süredir iş arayışındaysanız, bu tutulmanın etkisiyle artık iş hayatında boy göstermeye başlayabilirsiniz.

AKREP BURCU (24 EKİM - 22 KASIM)

Bu tutulma Akrep Burcu'na sahip kişilerin, kendi öz değeri ve fiziksel görüntüsü konusunda radikal değişimler yapmaya itebilir. Özellikle ilişkiler alanında ciddi dönüşümler yaşayarak, mevcut ilişkilerini bir üst oktava ve hatta resmiyete dökmek isteyebilirler.
Son dönemlerde ilişkiler konusunda sınanmış olsanız da belki ailenizin baskısı, belki de artık dönüşmek durumunda olmanız sebebiyle sizlerde evlilik adına bazı düşüncelere girebilirsiniz.

KOVA BURCU (21 OCAK - 18 ŞUBAT)

Güneş tutulması sizleri kariyer alanında majör değişimlere ve ciddi güzel fırsatlara sürükleyecektir. İlk etapta bu değişim sizin hoşuna gitmese de ileriki süreçte aslında bunun ne kadar da iyi bir dönüşüm olduğunu göreceksiniz.

Özellikle yurtdışı bağlantılı bazı projeler içerisinde yer alma fırsatları elde edebilirsiniz. Her ne olursa olsun sizlerin kariyer alanında bir devrin sonuna geldiğinizi ve dönüşümün kaçınılmaz olduğunu göreceksiniz. Bazılarınız bu süreçte kendilerini, geçmişte bulundukları alanlara tekrar dönerken bulabilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz