Trump, Suikast Görüntülerini 'Tekrar Tekrar İzliyor'!

Kampanyasına yakın olan Cumhuriyetçi bir kaynağa göre eski ABD Başkanı, bir kurşunun sağ kulağını sıyırdığını gösteren videoyu defalarca izledi

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bir habere göre Donald Trump, Pensilvanya'daki mitingde hayatına kastedildiğini gösteren videoyu "tekrar tekrar" izliyor ve bu, TSSB'den (travma sonrası stres bozukluğu) muzdarip olabileceği korkusuna yol açtı.

Eski ABD Başkanı, kurşunun sağ kulağını sıyırdığı "7 saniyelik" videoyu defalarca izledi. Bu, Joe Biden'ın 2024 yarışından çekilme kararının getirdiği bildirilen ruhsal çöküşe sarmala yardımcı olmayan bir eylem.

Vanity Fair'e konuşan kampanyaya yakın bir Cumhuriyetçi, "Kafasından vurulmaya ne kadar yakın olduğunu gösteren o 7 saniyelik videoyu tekrar tekrar izliyor" dedi.

Gerçekten de TSSB'den muzdarip olabilir.

Bir kampanya yetkilisi vurulma olayının Trump'a dert olmayı sürdürdüğünü doğruladı ve ekledi:

Çok şey yaşadı.

Trump'ın ruh sağlığıyla ilgili endişeler, bağışçıları ve müttefiklerinin mitingleri sırasında mesajlarına sadık kalması ve Kamala Harris kampanyasının yarattığı ivmeyle mücadele etme kabiliyetini engelleyen komplo teorilerinden uzak durması çağrısında bulunduğu bir döneme denk geliyor.

Trump'ın kampanyasına yakın bir Cumhuriyetçi, Vanity Fair'e, eski başkanın son dönemdeki çıkışları ve ardından gelen gaflarının "bilinçli olarak kaybetmeyi seçiyor" gibi hissettirdiğini söyledi.

Trump'ın müttefikleri onun komplocu mesajlarını ve ırk temelli hakaretlerini üretkenlikten uzak buluyor. Trump'ın Harris'e karşı kişisel saldırılar yerine göçmenlik ve ekonomi gibi politika konularına odaklanmasını istiyorlar.

Şikago'daki Ulusal Siyah Gazeteciler Birliği'ne verdiği tuhaf ve hırçın röportaj sırasında eski başkan, Harris'i ırksal kimliğini saklamakla suçlamış ve şiddetli tepkilere yol açmıştı.

Mar-a-Lago'da düzenlenen ve amacı bilinmeyen bir basın toplantısında Trump, 6 Ocak 2021'deki ayaklanma öncesinde düzenlediği mitingdeki kalabalığın Martin Luther King Jr.'ın 1963'teki Washington Yürüyüşü sırasındaki kalabalığıyla karşılaştırılabilir olduğunu iddia ederek internette şaşkınlık yaratmıştı.

Eski başkan, Detroit havalimanında binlerce kişiyi gösteren video ve fotoğraflara rağmen Harris'in Michigan'daki son mitingine "kimsenin" katılmadığı gibi sağcı komplo teorilerini paylaşmaya başladı.

Eski Temsilciler Meclisi Başkanı Cumhuriyetçi Kevin McCarthy bu hafta Fox'a çıkarak Trump'ın "Harris'in kalabalığının büyüklüğünü sorgulamayı bırakıp konumunu sorgulamaya başlaması" gerektiğini savundu.

CNN'e konuşan bir kaynak Trump'ın "bir sarmal içinde" olduğunu ve "bundan kurtulması" gerektiğini söyledi.


Independent Türkçe

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz