Trabzonspor Avrupa'ya Veda Etti!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 0-0'ın rövanşında konuk ettiği St. Gallen'e penaltı vuruşları sonucu elenerek, Avrupa'ya veda etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

UEFA Konferans Ligi play-off turunda 0-0'ın rövanşında temsilcimiz Trabzonspor ile İsviçre ekibi St. Gallen arasındaki karşılaşmanın normal süresi 1-1 berabere sona erdi. Uzatmalara giden karşılaşmada eşitlik bozulmayınca turu geçen takımı seri penaltı vuruşları belirledi.

St. Gallen, Trabzonspor karşısında 31. dakikada Isaac Schmidt'in golüyle öne geçerken, Trabzonspor'un 52. dakikada Enis Destan ile beraberliği yakaladı. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten maçta seri penaltı atışlarına geçildi. 

Penaltı vuruşlarında rakibine 5-4 mağlup olan Trabzonspor'un Avrupa macerası sona erdi. 

Trabzonspor'da Stefano Denswil, Trezeguet, Borna Barisic ve Denis Dragus penaltı vuruşlarında hata yapmazken, Stefan Savic'in vuruşu direğe takıldı.

St. Gallen'de Jovan Milosevic, Albert Vallci, Moustapha Cisse, Bastien Toma ve Stephan Ambrosius penaltı vuruşlarında ağları havalandırdı. 

AVCI 11'i DEĞİŞTİRMEDİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, rakibiyle deplasmanda oynadıkları ilk karşılaşmadaki ilk 11'de değişiklik yapmadı.

Trabzonspor, St. Gallen maçına Uğurcan Çakır, Barisic, Denswil, Savic, Ozan Tufan, Mendy, Okay Yokuşlu, Orsic, Bardhi, Visca ve Enis Destan ilk 11'i ile çıktı.

Trabzonspor’da sakatlığı bulunan Anthony Nwakaeme ve Hüseyin Türkmen kadroda yer almadı.

MAASSEN'DEN İKİ DEĞİŞİKLİK
St. Gallen Teknik Direktörü Enrico Maassen ise İsviçre’de oynanan ilk karşılaşmanın 11’inde iki değişikliğe gitti. Maassen, Faber'in yerine Schmidt’e ve Quintilla yerine Stevanovic’e ilk 11’de şans verdi. 


ERIKSSON İÇİN SAYGI DURUŞU
Müsabaka öncesinde, hayatını kaybeden dünyaca ünlü eski teknik direktör Sven-Goran Eriksson için saygı duruşunda bulunuldu. Karşılaşma öncesi yapılan seremoninin ardından hakemler ve takımlar orta saha çemberinde yan yana durarak İsveçli teknik adam için saygı duruşu gerçekleştirdi. 

İSVİÇRELİ TARAFTARLAR DA TRİBÜNDE YERİNİ ALDI
Trabzonspor ile St. Gallen arasında oynanan karşılaşmada İsviçreli taraftarlar da tribünde yer aldı. Yaklaşık 100 kadar İsviçreli taraftar Papara Park’da kendilerine ayrılan yerde takımlarına destek verdi. 30 bine yakın bordo-mavili taraftar, takımlarını tribünden destekledi. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz