Tembel Teoman!

Teoman: 'Her şeye üşeniyorum. Herhalde yaşlılıkla ilgili.'

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Rock müziğin başarılı isimlerinden Teoman, geçen gün objektiflere takıldı. Şarkıcı, "Yeniden oyunculuk düşünüyor musunuz?" sorusu karşısında ise, şu ifadeleri kullandı: "Çalışmaya üşeniyorum. Her şeye üşenir oldum. Herhalde yaşlılıkla ilgili... Bu dönemde sadece konser veriyorum, sadece o zevkli geliyor bana."

Bir markanın reklam yüzü olan ünlü isim, "Çok teklif geliyor ama kabul etmiyorum. O reklamı beğendiğim için kabul ettim. Reklam tekliflerine parasına göre bakmıyorum. Bana uyar mı diye bakıyorum" diye konuştu.

Firmadan 17 milyon TL aldığı iddialarına ise şarkıcı, "Keşke o kadar para kazansaydım. Açıkcası ben o kadar büyük bir isim değilim, o yüzden o parayı bana kimse vermez. Haklılar da..." dedi. Bayramda annesinin koronavirüse yakalandığını söyleyen şarkıcı, "Annemle uğraştım. Bugün yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya geçti. O yüzden bugün sevinçliyim" ifadelerini kullandı.

Bir gazeteye açtığı davadan 280 bin TL kazanan Teoman, "Haberim yok ama çok sevindim. O kadar dertlerle uğraşıyorum ki, onlarla uğraşacak zamanım yok" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz