Tanju Özcan'dan Dikkat Çeken İmamoğlu Çıkışı!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'de yaşanan süreci, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "adaylık" çıkışını tv100'ün ses getiren programlarından Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'ta değerlendirdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

CHP’den 1 yıl süreyle, geçici olarak ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, cezasının bugün saat 17.00 itibariyle sona erdi. Özcan cezasınn bitmesinin ardından ilk kez tv100'ün ses getiren programlarından Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'a konuk oldu.

Özcan, usta gazeteci Erdoğan Aktaş moderatörlüğünde; Star Gazetesi yazarı Resul Tosun, Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Posta Gazetesi yazarı Murat Çelik ve tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel'in sorularını yanıtladı.

Tanju Özcan'ın açıklamaları şu şekilde;

Ben en başından beri 'kazanacak aday ile yola çıkmalıyız' diye söyleyen insanlardan biriydim. Süreç bizim dışımızda gelişti. Sayın Genel Başkan, 4 tane siyasi partinin genel başkanına adeta siyasi rüşvet vererek tek aday olarak kendini ilan ettirdi. Akşener buna başta karşı koydu ama sonra gelişen dinamikler nedeniyle sesini çıkartamadı. Kılıçdaroğlu aday olunca arkasında durarak bir oy fazla alabilmesi için çalıştık.

"BATI TİPİ DEMOKRASİDE BU OLSAYDI, KAYBEDEN PARTİNİN GENEL BAŞKAN’I AYNI GÜN İSTİFA ETMİŞ OLURDU"

Kılıçdaroğlu kazansaydı, Türkiye kazanmış olurdu. Maalesef tarih beni ve Akşener'i haklı çıkarmış oldu. Sayın Genel Başkan, her cümlesinde demokrasiden bahsediyor ama söylemleriyle eylemlerinin örtüşmediğini görüyorum. Batı tipi demokraside bu olsaydı, kaybeden partinin Genel Başkan’ı aynı gün istifa etmiş olurdu.

"'ADAYIM' DEMEK YETMİYOR"

CHP tüzüğüne göre ‘Adayım’ demek yetmiyor, aday gösterilmeniz gerekiyor. Niye yerel seçimleri bekliyoruz? Şu anda CHP’lilerin üzerinde çok büyük bir moral bozukluğu var, herkesin morali bozuk. Kılıçdaroğlu'na

"TUNCAY ÖZKAN, KILIÇDAROĞLU'NA ZARAR VERİYOR"

Genel Başkan’a kendisinden daha çok zarar veren tipler var. Tuncay Özkan bunlardan bir tanesi. Çok isim var da devam etmek istemiyorum.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz