Tanju Özcan: 'Bolu Adına Utanç Duydum'

Özcan, ÖSYM'nin sayfasını incelediğini ve sonuçlardan Bolu adına utanç duyduğunu belirterek hükümete seslendi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

YKS sonuçlarıyla ilgili bir açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ÖSYM'nin internet sitesini inceledi ve Bolu adına utanç duyduğunu belirterek hükümete seslendi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 8-9 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları açıklandı, cevap kağıtları ve aday cevapları da erişime açıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da sonuçlarla ilgili çok dikkat çeken bir açıklama yaptı, eğitim sistemine tepki gösterdi.

Özcan, ÖSYM'nin sayfasını incelediğini ve sonuçlardan Bolu adına utanç duyduğunu belirterek hükümete seslendi.

Sosyal medyadan bir açıklama yapan Özcan, "Bugün ÖSYM’nin sayfasını inceledim ve Bolu adına utanç duydum. Türkiye’deki birkaç tane şehrin dışında neredeyse tüm şehirler, her puan türünde Bolu’yu geçmişler. Bolu okul sorunu olmayan, Rahmetli İzzet Baysal’ın kazandırdığı birçok okulu olan bir şehrimiz. Çocuklarımızda çok şükür zeki. Ama hükümetin atadığı saçma sapan Milli Eğitim Müdürleri yüzünden bu hale geldik. Hükümete sesleniyorum; Bolu’da eksik olan, eğitimi bilen liyakatli bir Milli Eğitim Müdürü. Bize imam kılıklı Milli Eğitim Müdürleri yerine, eğitimi bilen bir Milli Eğitim Müdürü gönderin." dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz