Taksim'de Dolar Dağıtmışlardı! Yeni Gelişme!

O kişiler hakkında karar verildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Maske takıp İstanbul'un göbeği Taksim'de millete dolar dağıtan maskeli kişiler polisin radarına takılmıştı. Polisin yaptığı baskında meğer bu paraların +18 videolardan çıkmıştı. O kişiler hakkında karar verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırmalarda, yüzü maskeli kişilerin bir sosyal medya platformu kullanıcıları oldukları tespit edildi. +18 videolar çekerek para kazananlar Taksim'in göbeğinde dolar dağıtıyordu. 

Konuyla ilgili inceleme başlatılmasının ardından şüphelilerin Büyükçekmece Alkent Mahallesi'nde kiraladıkları, bir villada pornografik içerikler üretilen bir sosyal medya hesabı için videolar çektikleri ve paralı üyelik sistemi ile görüntüleri izleyenler üzerinden kazanç sağladıklarını belirlendi.

Villaya düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Savcılıkta ifadelerinin ardından 7 şüpheli serbest bırakılırken 5 şüpheli ise 'Halkın bir kesimini alenen aşağılama' suçundan sulh ceza hakimliğine sevk edildi. 

5 şüpheli daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz