Takım Elbiseli Milyoner Simitçi!

Simitçi Ahmet Berksun'un aylık kazancını duyunca şok olacaksınız.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yaz aylarının sıcağına rağmen takım elbisesini giyip Bursa sokaklarında simit satan Ahmet Berksun'ın aylık kazancını duyanlar şaşkına döndü.

Uzun yıllar memur olarak çalışıp emekli olduktan sonra 64 yaşındaki Ahmet Berksun seyyar satıcılığa başladı. Berksun ilerlemiş yaşına rağmen her gün takım elbisesini giyip kravatını takarak simit satıyor. Bursa sokaklarında Berksun, her gün eline taktığı sepetiyle 30 bin adım atıyor.

 Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için sıcak havaya rağmen takım elbise ve kravatla simit sattığını söyleyen Berksun,: "Ben memur olarak uzun yıllar çalıştım. Emekli olduktan sonra canım sıkılmaya başladı. Ben de simit satmaya karar verdim. Simit satarken memur olarak çalıştığım dönemlere giydiğim takım elbiseyi çıkartmadım." diye konuştu. 

Ahmet Berksun, "Her gün fırından aldığım simitleri takım elbise ve kravatla satıyorum. Aşırı sıcak havaya rağmen her gün 30 bin adım atarak simit satıyorum." ifadelerini kullandı.

Ahmet Berksun, her gün yüzlerce simit satarak aylık servet kazanıyor. Aylık 25 ila 30 bin TL arasında kazanç elde eden seyyar simitçi; temizliği, şıklığı ve çalışkanlığıyla herkesin takdirini kazanıyor.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz