Takı Garantili Düğün İddialarına İnceleme!

BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın'ın, denetlemekle sorumlu olduğu banka genel müdürlerini düğününe davet ederek onlardan yüksek değerli hediyeler kabul ettiği iddiaları üzerine bir inceleme başlatıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın’ın düğünü, davetliler ve yapılan takılarla büyük yankı uyandırmıştı.

BDDK'nın denetimi altında bulunan bankaların genel müdürleri, özel finans kuruluşlarının sahipleri ve yöneticileri düğünde takı sırasına girerken, çelenkler salonu doldurmuştu...

Gazeteci Murat Yetkin, bugün YetkinReport.com'daki yazısında skandal düğüne dair yeni bir gelişmeyi paylaştı.

Yetkin'in bakanlık kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, düğünle ilgili detaylı bilgilere ABD’de üst düzey yatırımcılarla yaptığı toplantılardan Türkiye’ye dönüş yolunda ulaştı.

Düğünden duyduğu rahatsızlığı saklamayan Şimşek, kaynaklara göre, Türkiye'ye döner dönmez Aydın ve düğün daveti hakkında inceleme başlatılması talimatı vererek “Gereği neyse yapılacak” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?
BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın'ın kurumun denetimi altında olan banka ve özel finans kuruluşlarının yöneticilerini düğüne davet ettiğini, düğünde BDDK denetiminde olan bankaların genel müdürleri, özel finans kuruluşlarının sahipleri ve yöneticileri takı sırasına girdiğini ortaya çıkmıştı...

Davetlilerin her birinin 150 ila 350 bin lira değerinde 'takı taktığı' yani düğün hediyesi verdiği iddia edildi.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz