TBMM’de Küfür Tartışması!

"Sizin grubunuzdan bir kadın bizim grubumuza o… çocukları dedi"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

TBMM Genel Kurulu'nda 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında bir gerilim daha yaşandı. AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında yaşanan yumruklu kavganın ardından birleşime ara verildi. Daha sonra söz alan DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, geçmişte yaşanan kavgayı hatırlatarak "Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından yine gerilim yaşandı.

TBMM Genel Kurulu'nda görüşmeler sırasında tansiyon düşmedi. Genel Kurul'da, Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Teklifi'nin 1'nci maddesi görüşülürken söz alan DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Genel Kurul'da yaşanan kavgayı hatırlatarak geçmişte partisine ve milletvekillerine hakaret edildiğini ve yine geçmişte bir kadın milletvekilinin partisine milletvekillerine küfür ettiğini belirtti.

O SÖZLERE AK PARTİLİ VEKİLLERDEN TEPKİ GELDİ

Sakık'ın "Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi" sözlerine AK Parti sıralarından tepkiler gelirken Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ, tansiyonun yükselmesi üzerine oturuma 15 dakika ara verdi.

Oturuma verilen aranın ardından Genel Kurul, kanun teklifinin 2'nci maddesi üzerinde görüşmelerine devam etti.

 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz