Suriye’deki Hastanede Korkunç Görüntü!

Türkiye arka arkaya gelen şiddetli depremlerle sarsılırken, depremin büyük bir yıkım yarattığı Suriye’den de korkunç görüntüler geliyor…

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından arama-kurtarma çalışmaları devam ederken ABD'nin saygın gazetelerinden New York Times, Suriye'de çekişmiş fotoğraf ve videoları okurlarıyla paylaştı.

Türkiye arka arkaya gelen şiddetli depremlerle sarsılırken, depremin büyük bir yıkım yarattığı Suriye’den de korkunç görüntüler geliyor…

ABD’nin köklü gazetelerinden New York Times, Atarib bölgesindeki bir hastanede yaşananları ve doktorların çektiği görüntüleri uluslararası kamuoyu ile paylaştı.

Suriye’de on yılı aşkın bir süredir devam eden savaş sebebiyle hastanede birçok yaralının tedavi edildiğini ve çok sayıda insanın öldüğüne dikkat çekilirken, “Suriye’de bir trajedi ile dolu bir hastane” başlığıyla paylaşılan haberde yüzlerce insanın cansız bedeninin hastaneye getirildiği, hastanede ve morgda yer kalmadığı belirtildi.

Gazeteye konuşan doktorlardan Dr. Abdülmacid, “Pazartesi gününden beri 148 insanın cansız bedeni getirildi. Pazartesi gününden beri geliyor” ifadesini kullandı. 33 yaşındaki doktor, “Bazılarının kafası yok bazılarının ise uzuvları yok” dedi.

New York Times ile paylaşılan videolarda ise cansız bedenlerin battaniye ve çarşaflara sarılmış vaziyette koridorlarda bekletildiği görülürken pickup tarzı araçlarla bedenlerin getirildiği kaydedildi. Gazeteye konuşan Dr. Abdülmacid, 36 saat sonra enkazdan kurtulan 3 yaşındaki Abdül Hasib’in kurtuluşunu ise bir müjde olarak verdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz